Survivor - Ο Γιώργος Λιανός έφυγε για Άγιο Δομίνικο - Οι πρώτες φωτό από το αεροδρόμιο
NDP Photo Agency
Showbiz

Survivor - Ο Γιώργος Λιανός έφυγε για Άγιο Δομίνικο - Οι πρώτες φωτό από το αεροδρόμιο

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε πολύ νωρίς, σήμερα 6/9 το πρωί, ο Γιώργος Λιανός προκειμένου να φύγει για Άγιο Δομίνικο και τον απαθανάτισε ο φακός του gossip-tv.gr.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, αυτή τη σεζόν ξεκινά νωρίτερα και έτσι ο παρουσιαστής έφυγε νωρίς νωρίς για γνώριμα πλέον γι΄αυτόν μέρη.

Αξίζει μάλιστα να θυμίσουμε ότι δεν θα κρατήσει έξι μήνες το παιχνίδι, όπως είχαμε συνηθίσει, αλλά θα έχει πολύ μικρότερη διάρκεια.

Γάμος Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Γιώργος Λιανός με τη σύντροφό του ήταν εκεί - Οι φώτο που μοιράστηκε

lianos-(7).jpg

Το φετινό Survivor αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, ενώ η παραγωγή ετοιμάζει νέες δοκιμασίες για τους παίκτες.

«Η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα, τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να πω αν θα υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε αυτό που βλέπουμε, ακόμα και στα χρώματα των ομάδων. Όχι, παλιούς παίκτες δεν θα δούμε», είπε πρόσφατα ο Γιώργος Λιανός.

Οι τηλεθεατές ανυπομονούν να δουν τι καινούργιο και διαφορετικό έχει να προσφέρει αυτή η σεζόν, και η αναχώρηση του Γιώργου Λιανού για Άγιο Δομίνικο αποτελεί το πρώτο βήμα για την έναρξη της περιπέτειας.

Δείτε φωτογραφίες από το αεροδρόμιο στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Λιανός: Με τα τέσσερα παιδιά του σε ένα μοναδικό... homemade beach βίντεο κλιπ - Χαμός στο Tik Tok

Οι «διπλοθεσίτες» παρουσιαστές της νέας σεζόν

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες που πηγαίνουν Άγιο Δομίνικο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved