Showbiz

Ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος Ιεροκλής Μιχαηλίδης γίνεται 64 ετών και τον γιορτάζουμε!

Γενέθλια για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη!

Ο πολυδιάστατος Ιεροκλής συνεχίζει να χαρίζει μοναδικές στιγμές μέσα από τις διάφορες ιδιότητες του γιατί η Τέχνη είναι μέσα του!

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Οι απορρίψεις, η κατάθλιψη, η επιτυχία και οι καταχρήσεις

Η ηλικία και η καριέρα

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα στις 29 Σεπτεμβρίου 1960. Αποφοίτησε το 1982 από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μέχρι το 1990, συμμετείχε ως ηθοποιός και ιδρυτικό μέλος μικρών πειραματικών θιάσων σε έργα Νίκου Καζαντζάκη, Ντάριο Φο, Δημήτρη Ψαθά, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, Αριστοφάνη, Ουίλιαμ Σαίξπηρ κ.ά.
Το 1990, μαζί με άλλους ηθοποιούς και μουσικούς, δημιούργησε το σατιρικό μουσικοθεατρικό σχήμα "Άγαμοι Θύται", στο οποίο συμμετείχε γράφοντας, παίζοντας και σκηνοθετώντας.

Από το 1988 έως το 1990 εργάστηκε ως συντάκτης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και από το 1993 στην τηλεόραση ως σκηνοθέτης και παραγωγός.
Στο θέατρο, έχει παίξει σε έργα των Τένεσι Ουίλιαμς, Γρηγόριου Ξενόπουλου, Ιάκωβου Καμπανέλλη, Άντον Τσέχωφ, Εντουάρντο Ντε Φιλίππο κ.ά.

Στην τηλεόραση, έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές (Είμαστε στον αέρα, Και πάλι φίλοι κ.ά.), ενώ έχει ενσαρκώσει και τον αστυνόμο Μπέκα στην τηλεοπτική μεταφορά των μυθιστορημάτων του Γιάννη Μαρή.

Στον κινηματογράφο, συμμετείχε σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως: Πολίτικη Κουζίνα, Μαύρο γάλα, Safe Sex, Πίσω πόρτα. Για την ταινία Πίσω πόρτα το 2000 απέσπασε το Κρατικό Βραβείο ερμηνείας Β΄ ανδρικού ρόλου.Τη σεζόν 2018-2019 θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του ANT1 Κάνε γονείς να δεις καλό. Τη σεζόν 2019 θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του ΣΚΑΪ 8 λέξεις. Τη σεζόν 2020 θα πρωταγωνιστήσει στη νέα αστυνομική σειρά του COSMOTE TV Έτερος Εγώ: Κάθαρσις. Τη σεζόν 2021 θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του Open Δε γκρανμάδερ. Τη σεζόν 2021 - 2022 θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του Alpha TV Άσε μας ρε μαμά. και στη σειρά Στα 4 του ΑΝΤ1+ και στη σειρά Φόνοι στο Καμπαναριό του ALPHA.

Η οικογένεια και η λατρεία στο εγγόνι του

«Στην προσωπική μου ζωή δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Και πάντα μιλάω για βαθύτερα πράγματα και όχι στα τυπικά. Ίσως ήμουν ανώριμος και πολύ νέος, διότι έγινα πατέρας σε ηλικία 25 ετών. Έξι μήνες πριν είχα παντρευτεί. Στην πορεία, η οικογένεια, οι γονείς και οι φίλοι μου, έγιναν το απάγκιο μου και με στήριξαν σε όλα μου τα επαγγελματικά βήματα, ειδικά όταν έτρωγα χαστούκια και απόρριψη. Όλα με “ξύλο ξεκίνησαν” και τίποτα δεν μου δόθηκε εύκολα. Όλο αυτό που βίωσα, όμως, ήταν μια μαθητεία», έχει πει. Πριν από δυο χρόνια έγινε παππούς. «Έχω μία εγγονή και θα την προστατεύσω από τη δημοσιότητα, όπως έκανα με όλη μου την οικογένεια», έχει πει

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: ««Είναι μαρτύριο και μάστιγα πλέον. Έχω διακόψει παράσταση»

33 χρόνια «Άγαμοι Θύται» - Η επιστροφή της παρέας, γέλια, συγκινήσεις και special guests

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Δεν βλέπω τα σίριαλ που πρωταγωνιστώ. Φρικάρω»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved