Χρήστος Μάστορας: «Γύρισα από την ταινία κι ήμουν Καζαντζίδης. Μιλούσα διαφορετικά κι άρχισαν να...»
Showbiz

Χρήστος Μάστορας: «Γύρισα από την ταινία κι ήμουν Καζαντζίδης. Μιλούσα διαφορετικά κι άρχισαν να...»

Χρήστος Μάστορας - Στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4 παραχώρησαν συνέντευξη οι Melisses το απόγευμα της παρασκευής 6/9

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε για τον ρόλο του ως Στέλιος Καζαντζίδης στην ομώνυμη ταινία για τη ζωή του.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις σκηνές που τον δυσκόλεψαν, αλλά και στην προετοιμασία που έκανε: «Ξαφνιάστηκα όταν μου έγινε η πρόταση, αλλά μετά από πολλή σκέψη είπα ότι αν αρνηθείς, θα έχεις πει όχι σε ένα ιστορικό γεγονός. Νομίζω ότι θα μας δικαιώσει όλους. Προσπάθησα να γίνει μία μίμηση, αλλά να μην είναι καρικατούρα και να έχω κρατήσει λίγο από τον εαυτό μου μέσα, έτσι ώστε να έχει μία αλήθεια.

Μάστορας: Καθήλωσε το πλήθος με το τραγούδι του Καζαντζίδη - Ο ενθουσιασμός του Λευτέρη Παπαδόπουλου

3432.jpg

Νομίζω ότι ένας ηθοποιός δεν θα μπορούσε να το κάνει με τον ίδιο τρόπο γιατί θα έπρεπε να τραγουδήσει ένας τραγουδιστής. Θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα από εμένα, αλλά τουλάχιστον στο κομμάτι της φωνής θα ήταν δύσκολο. Ένα χρόνο δούλευα για αυτό το project και τη φωνή και το υποκριτικό κομμάτι» είπε αρχικά ο Χρήστος Μάστορας.

«Εδώ γύρισα από την ταινία κι ήμουν Στέλιος Καζαντζίδης. Μιλούσα με διαφορετικό τρόπο κι άρχισαν να ανησυχούν τα παιδιά. Στην πρώτη πρόβα δεν μπορούσα να θυμηθώ πως τραγουδώ ως Χρήστος. Με επηρέασε πάρα πολύ. Υποκριτικά με δυσκόλεψαν πολύ οι σκηνές του ενθουσιασμού και της χαράς. Δεν μπορώ να το εξωτερικεύσω με αλήθεια. Ίσως είναι η πλευρά του χαρακτήρα μου αυτή. Δύσκολα χαίρομαι. Μεγάλωσα με έναν κρατημένο ενθουσιασμό λόγω των γονιών μου, που φοβόντουσαν να ενθουσιαστούν. Κι αυτοί μετανάστευσαν» πρόσθεσε.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα γενέθλια, το beach party και ο εκνευρισμός με την κίνηση του Μάστορα

Η συγκινητική αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα στον πατέρα του: «Σαν σήμερα γεννήθηκε ένας super ήρωας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved