Μάρκος Σεφερλής: Η ηλικία, η καριέρα και η σχέση με την Έλενα Τσαβαλιά στο θεατρικό σανίδι

NDPPHOTO 

Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: Η ηλικία, η καριέρα και η σχέση με την Έλενα Τσαβαλιά στο θεατρικό σανίδι

Ο Μάρκος Σεφερλής γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο και είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους κωμικούς ηθοποιούς της Ελλάδας.

Με καταγωγή από την Πελοπόννησο, ο Σεφερλής κατάφερε να κατακτήσει την ελληνική κωμική σκηνή μέσα από την καριέρα του σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, δημιουργώντας φανατικό κοινό με τις ατάκες, το ιδιαίτερο χιούμορ και τις επιτυχημένες παραστάσεις του.

Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου: Η 2η απολαυστική σεζόν έρχεται στον ΣΚΑΪ

seferlis.jpg

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

Σπουδές και καριέρα

Ο Μάρκος Σεφερλής ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με το θέατρο, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υποκριτικής μετά τις σπουδές του στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα.

Ο ίδιος πάντοτε είχε έφεση στην κωμωδία και η είσοδός του στη θεατρική σκηνή ήταν επιτυχημένη. Επίσης, έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές και επιθεωρήσεις, που του χάρισαν την ευρεία αναγνώριση.

seferlis-(2).jpg

NDPPHOTO

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996.

Ταυτόχρονα με την τηλεόραση εμφανίζεται και στο θέατρο. Η πορεία του στο θέατρο αρχίζει τον χειμώνα του 1997-1998, στο Θέατρο Αυλαία, με την κωμωδία Σουίτα γενεθλίων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πλήθος παραστάσεων, κυρίως επιθεωρήσεων, διανύοντας μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία. Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως Θανάσης Βέγγος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Κωνσταντίνου, Σωτήρης Μουστάκας, Κώστας Τσάκωνας, Στάθης Ψάλτης.

4331_MARKOS_SEFERLIS_1732024.jpg

NDPPHOTO

Από το 2004 και μετά, έχει την ευθύνη όλης της παράστασης και εκτός από ηθοποιός, αναλαμβάνει τα κείμενα, το casting, την σκηνοθεσία και την παραγωγή. Τη σεζόν 2014-2015 παρουσίασε μαζί με την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel "MEGA Με Μία". Τον χειμώνα του 2019 συμμετείχε στον θίασο του μιούζικαλ "Hairspray" στο Θέατρο Ακροπόλ, το οποίο σκηνοθέτησε η Θέμις Μαρσέλλου. Από την άνοιξη του 2021 μέχρι 2023 παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι 5x5 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Στον ΣΚΑΪ επέστρεψε το 2023, παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου".

Προσωπική ζωή και δυσκολίες

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά από το 2009.

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι επίσης γνωστή ηθοποιός και οι δυο τους συνεργάζονται συχνά τόσο στη θεατρική σκηνή όσο και σε τηλεοπτικές παραγωγές.

201912031203230.8726_TSAVALIA_SEFERLIS_02122019.jpg

NDPPHOTO

thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Ο Σεφερλής και η Τσαβαλιά έχουν έναν γιο, τον Χάρη, ο οποίος είναι η χαρά και το καμάρι της οικογένειας.

Παρά το γεγονός ότι ζουν μια δημόσια ζωή, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά προσπαθούν να κρατούν τον γιο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προστατεύοντας την ιδιωτική του ζωή.

5973_ELENA_TSAVALIA_XARIS_SEFERIS_MARKOS_SEFERLIS_2352023.jpg

NDPPHOTO

«Με την σύζυγό μου δεν είμαστε στο ίδιο καμαρίνι, στο θέατρο είμαστε συνάδελφοι. Η Έλενα θέλει τον χώρο της, να βαφτεί, να ακούσει μουσική. Βγαίνοντας στην σκηνή περνάω από το καμαρίνι της Έλενας. Βγαίνει, μου δίνει ένα φιλί και μετά βγαίνω. Κάνω παρατηρήσεις σε όλους τους ηθοποιούς, μεταξύ αυτών και στην Έλενα. Δεν αλλάζει κάτι. Μου λέει πως είμαι πιο αυστηρός μαζί της αλλά έχω πιο πολλές απαιτήσεις από εκείνη», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

seferlis-(3).jpg

NDPPHOTO

Φυσικά, όπως όλοι μας, έχει περάσει και ο Μάρκος Σεφερλής δύσκολες στιγμές και όπως παραδέχτηκε: «Καταλάβαινα τι γινόταν γύρω μου, υπήρχαν στιγμές που πόνεσα, που έγινα πιο δυνατός και ξανασηκώθηκα. Τα πρώτα χρόνια του Δελφιναρίου τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα ήθελα, πιέστηκα και εγώ και η Έλενα, και ο γιος μας ο Χάρης. Ήταν βουνό, όχι λόφος. Τα καταφέραμε όμως και το ανεβήκαμε. Είμαι καλλιτέχνης και όχι επιχειρηματικό μυαλό. Η Έλενα γνωρίζει πως αν μου μπει κάτι στο κεφάλι, δεν υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξεις γνώμη. Δεν είμαι επιχειρηματίας, κάνω τον επιχειρηματία γιατί κανένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτό που έχω στο μυαλό μου».

Πληροφορίες: Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

Μάρκος Σεφερλής: «Ο γιος μου, Χάρης, έκλαιγε με αναφιλητά»

Η συγκινητική ανάρτηση του Σεφερλή: «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά, για να ξεπλύνει...»

Σεφερλής - Τσαβαλιά: Ο γιος τους, Χάρης έγινε 20 ετών - Δες πόσο έχει μεγαλώσει σήμερα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved