Φόνσου: «Με γάιδαρο πήγαινα στη Βαρβάκειο φρούτα από την Τήνο... Μετά παντρεύτηκα πλούσιο Έλληνα»
Showbiz

Φόνσου: «Με γάιδαρο πήγαινα στη Βαρβάκειο φρούτα από την Τήνο... Μετά παντρεύτηκα πλούσιο Έλληνα»

Για τα πρώτα χρόνια της ζωής της, όταν ακόμα κανείς δεν τη γνώριζε, μίλησε η Άννα Φόνσου, σε μία συνέντευξη εξομολόγηση. 

Η αγαπημένη ηθοποιός και ψυχή του Σπιτιού του Ηθοποιού που βρίσκουν καταφύγιο Έλληνες ηθοποιοί, μίλησε για την εποχή που ακόμα ήταν νέα και δεν είχε ασχοληθεί με την υποκριτική...

Φόνσου για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: Αν πιστεύουν ότι μπορούν να δουλέψουν, γιατί να μην ξαναδουλέψουν;

0030_ANA_FONSOY_6112023.jpg

Από τα χέρια σου πέρασαν πολλά χρήματα και τα περισσότερα τα έριξες στο Σπίτι του Ηθοποιού και φτιάχνοντας θέατρα. Δεν σκέφτηκες ότι αυτά τα χρήματα θα μπορούσες να τα είχες φάει στην καλή ζωή;

«Εγώ, όπως ξέρεις, ήμουν πολύ φτωχό κορίτσι. Ο πατέρας μου ήταν εξόριστος πολλά χρόνια και, όταν επέστρεψε στην Τήνο, έκανες διάφορες δουλειές για να ζήσουμε. Εγώ είχα έναν μικρό γάιδαρο και πήγαινα σε όλο το νησί διάφορα χόρτα, φρούτα και αργότερα με τον ίδιο γάιδαρο πήγαινα στη Βαρβάκειο, στην Αθήνα, φρούτα από την Τήνο» είπε αρχικά η Άννα Φόνσου και συνέχισε για τη ζωή της:

9975_ANA_FONSOY_26102023.jpg

«Μετά, όταν η κυρία Κατερίνα με γνώρισε, με σπούδασε και με βοήθησε πολύ για να σταθώ για πόδια μου. Όταν παντρεύτηκα έναν από τους πιο πλούσιους Έλληνες, τον πρώτο μου άντρα, εκείνος μου έλεγε τι ήθελα να μου αγοράσει. «Ένα σπίτι στην Αθήνα, ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη…», μου έλεγε και του έλεγα: όχι, θα ανεβάσω αυτό το έργο στο τάδε θέατρο. Εκεί τα έριχνα όλα. Ήμουν πωρωμένη με το θέατρο και τώρα με το Σπίτι του Ηθοποιού».

Και κατέληξε στη συνέντευξή της στην Espresso: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η υστεροφημία μου και γι’ αυτό δεν βλέπεις πουθενά το όνομά μου γραμμένο μέσα στα κτίρια που φτιάχνω».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved