Γκιζέλα Ντάλι: Η σπουδαία καριέρα, ο μεγάλος έρωτας & η τελευταία συνέντευξη πριν τον θάνατό της
Showbiz

Γκιζέλα Ντάλι: Η σπουδαία καριέρα, ο μεγάλος έρωτας & η τελευταία συνέντευξη πριν τον θάνατό της

Η Γκιζέλα Ντάλι γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1937 και έφυγε από τη ζωή στις 10 Σεπτεμβρίου 2010.

Ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, γνωστή κυρίως για την εντυπωσιακή της εμφάνιση κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960. Το πραγματικό της όνομα ήταν Αδαμαντία Μαυροειδή.

Έφυγε από τη ζωή η Γκιζέλα Ντάλι

gkizela-ntali.jpg

Η Γκιζέλα Ντάλι ξεκίνησε την καριέρα της στον ελληνικό κινηματογράφο στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και γρήγορα έγινε γνωστή για τους ρόλους που ενσάρκωσε.

Χάρη στην εντυπωσιακή της εμφάνιση και την έντονη παρουσία της στη μεγάλη οθόνη, απέκτησε το παρατσούκλι "το απόλυτο θηλυκό" του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Γκιζέλα Ντάλι απεβίωσε στις 10 Σεπτεμβρίου 2010 σε ηλικία 73 ετών, αφού πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο.

Ο έρωτας της ζωής της

Η Γκιζέλα Ντάλι ήταν ερωτευμένη με τον Άλκη Γιαννακά και ποτέ δεν το έκρυψε.

ntali-giannakas.jpg

Ο ηθοποιός ήταν ο γόης της εποχής και είχε πολλές θαυμάστριες στο ενεργητικό του. «Ναι, τον αγάπησα με πάθος. Τον λάτρεψα και με λάτρεψε. Ήταν ο άντρας που ποθούσαν όλες», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της το 2004 η Γκιζέλα Ντάλι. Ο Άλκης Γιαννακάς ήταν ένας από τους ομορφότερους ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου.

Η τελευταία της συνέντευξη και η αναφορά στο θάνατο

“Θέλω να με θυμούνται όπως ήμουν” δήλωσε στην τελευταία συνέντευξή που παραχώρησε η Γκιζέλα Ντάλι λίγες εβδομάδες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στο Κέντρο Υγείας της Νάξου.

Στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιος που να τη βοηθά στην καθημερινότητά της η Γκιζέλα Ντάλι απάντησε: “Δεν θέλω. Όταν όλοι πατάνε το κουμπί της τηλεόρασης και βλέπουν μια κούκλα, τη Γκιζέλα και ξαφνικά βρίσκουν μπροστά τους έναν άλλο άνθρωπο με κοιτάνε με οίκτο. Το βλέπω στα μάτια τους. Και δεν το αντέχω αυτό. Θέλω να με θυμούνται όπως ήμουν.”

gkizela-ntali-(2).jpg

Όσο για το αν φοβόταν τον θάνατο είχε δηλώσει: “Όχι. Από εκείνη τη βραδιά που με πήρε το ποτάμι και κόντεψα να πνιγώ είδα με άλλο μάτι τη ζωή. Δεν με πείραξε που έχασα τα πάντα, όσο που δεν έχω κανέναν να τα βρει όταν πεθάνω. Με προειδοποίησε αυτό το συμβάν. Άρχισα να βλέπω το θάνατο, να εξοικειώνομαι μαζί του.”

Αναφερόμενη στο αν υπάρχουν στιγμές που δεν αντέχει άλλο τη μοναξιά τόνισε: “Όχι, είμαι απόλυτα ευτυχισμένη εδώ. Μου αρέσει η μοναξιά μου. Επειδή μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, ταξιδεύω με το μυαλό μου. Σκέφτομαι την ώρα που θα φύγω από τη ζωή και θα ταξιδέψω. Έχω την προσμονή να φύγω.”

Πληροφορίες: Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

Tο τελευταίο αντίο στη Γκιζέλα Ντάλι

Όταν η Γκιζέλα Ντάλι ήταν ερωτευμένη με τον Άλκη Γιαννακά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved