Λεωνίδας Κακούρης: Η ηλικία, η καριέρα & η επιστροφή στην υποκριτική μετά το πρόβλημα υγείας
Showbiz

Λεωνίδας Κακούρης: Η ηλικία, η καριέρα & η επιστροφή στην υποκριτική μετά το πρόβλημα υγείας

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ηθοποιός, γεννημένος στις 7 Ιουλίου 1967 στην Πάτρα. Είναι ευρέως γνωστός για τους ρόλους του σε τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες, ενώ έχει αναγνωριστεί ιδιαίτερα για τον ρόλο του στην επιτυχημένη ελληνική σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο ρόλος που τον καθιέρωσε στη συνείδηση του ελληνικού κοινού ήταν αυτός του Δούκα Σεβαστού στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η ερμηνεία του ως ένας δυνατός και αυστηρός χαρακτήρας τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό και του χάρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Λεωνίδας Κακούρης: Πήγε με την κόρη του να δει την παράσταση από την οποία αποχώρησε!

kakouris-navagio.jpg

Παράλληλα με την τηλεόραση, ο Λεωνίδας Κακούρης έχει έντονη παρουσία στο θέατρο και τον κινηματογράφο, συμμετέχοντας σε παραστάσεις και ταινίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ρόλων και θεμάτων.

Προσωπική ζωή

Έχει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο. Είναι παντρεμένος με την μουσικό Αλίκη Στεφανοπούλου με την οποία απέκτησαν 2 παιδιά, την Ηλιάνα και τον Βαγγέλη.

Παρά την προβολή που απολαμβάνει μέσα από την καριέρα του, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας ένα προφίλ χαμηλών τόνων.

kakouris-kori-(3).jpg

Το πρόβλημα υγείας και η απομάκρυνση από την υποκριτική

Ο Λεωνίδας Κακούρης επέστρεψε την 1η Φεβρουαρίου μετά από ενάμιση σχεδόν μήνα απουσίας, στα γυρίσματα της σειράς του Mega, Το Ναυάγιο.

Ο Λεωνίδας Κακούρης φαίνεται πως ξεπέρασε όποια προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε και επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

mavro-rodo-didaskalou-kakouris-igoumeni-themis-1024x614.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός αποχώρησε στις αρχές του χρόνου από την παράσταση "Βασιλιάς Ληρ" και αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Νταλιάνη και απείχε και από τα γυρίσματα της σειράς του Mega "Το Ναυάγιο", όπου πρωταγωνιστεί.

Πληροφορίες: Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

Δραγούμη: Η αποχώρηση του Κακούρη από την παράσταση, Βασιλιάς Ληρ & τα σχόλια που την ενόχλησαν

Λεωνίδας Κακούρης: Επιστρέφει μετά από ενάμιση μήνα στα γυρίσματα της σειράς, Το Ναυάγιο

Νταλιάνης: «Με τον Κακούρη είχαμε το ίδιο καμαρίνι, έβλεπα την υπερκόπωση που ερχόταν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved