Σίσσυ Χρηστίδου: Η ηλικία, η καριέρα & ο χωρισμός από τον Μαραντίνη που οδήγησε στα δικαστήρια

Instagram / sissychristidou

Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ηλικία, η καριέρα & ο χωρισμός από τον Μαραντίνη που οδήγησε στα δικαστήρια

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Θεοδοσία Χρηστίδου, είναι παρουσιάστρια και YouTuber, γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου 1980 στη Θεσσαλονίκη.

Χρηστίδου: Επιστρέφει για έβδομη χρονιά τα Σαββατοκύριακα - Η ανανεωμένη εικόνα της & η φωτογράφιση

xristidou.jpg

Έχει γίνει γνωστή για την πολυετή παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση, κυρίως μέσω εκπομπών ψυχαγωγικού περιεχομένου, και τη δραστηριότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καριέρα

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών. Έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τις πρωινές εκπομπές της, όπως το "Πρωινό ΑΝΤ1" και αργότερα το "Χαμογέλα και Πάλι", που προβλήθηκε από το κανάλι Mega. Έχει συνεργαστεί με αρκετά τηλεοπτικά κανάλια, όπως ο Alpha και το Mega, ενώ διακρίνεται για την άνεση και το φιλικό ύφος που έχει στη σχέση της με τους καλεσμένους της και το κοινό.

1714803115819-546886717-xristidou.jpg

Instagram / sissychristidou

Εκτός από την τηλεοπτική της καριέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, ειδικά στο YouTube, όπου μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, συζητά θέματα μόδας, ομορφιάς, καθώς και προσωπικές εμπειρίες.

Η προσωπική ζωή και ο χωρισμός από τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου υπήρξε παντρεμένη με τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη, μέλος του συγκροτήματος Onirama, από το 2009 έως το 2019.

https://www.instagram.com/p/BwmjuG9AWZa/

Το ζευγάρι έχει δύο γιους, τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο, ενώ έχασαν το τρίτο τους μωρό.

«Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένειά μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητά σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…» ήταν τα λόγια με τα οποία τότε ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε επιλέξει να ανακοινώσει τη δυσάρεστη είδηση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μιλήσει ανοιχτά για προσωπικές της εμπειρίες, όπως ο χωρισμός της από τον Θοδωρή Μαραντίνη και η προσπάθεια να βρει ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Επίσης, έχει αναφερθεί δημόσια σε δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, όπως η απώλεια κιλών και η μάχη με προβλήματα υγείας μελών της οικογένειάς της.

5ab19e30-sissy-xristidou.jpg

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης οδηγήθηκαν πριν από λίγα χρόνια στα δικαστήρια για να λύσουν μια πολύκροτη οικονομική διαμάχη που δεν μπορούσε να τραβήξει άλλο. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο κτήριο της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς ο frontman των Onirama φέρεται να μην έχει πληρώσει το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των παιδιών τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, παρουσιάστρια του Mega, κατέθεσε αγωγή κατά του πρώην συζύγου της για παραβίαση της υποχρέωσης διατροφής, η οποία, όπως αναφέρεται, συνέβαινε κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Πληροφορίες: Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το εντυπωσιακό πάρτι για τα γενέθλια του γιου της, Mike & η τούρτα υπερπαραγωγή

Χριστίνα Κοντοβά: Έκλεισε τα 46 - Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων & οι εκλεκτοί καλεσμένοι!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της Φίλιππος έγινε 16 χρονών – To beach πάρτι με φίλους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved