Η Άννα Βίσση είναι στη Νέα Υόρκη & απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τη Σοφία & τα εγγόνια της

NDPPHOTO 

Showbiz

Η Άννα Βίσση είναι στη Νέα Υόρκη & απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τη Σοφία & τα εγγόνια της

Μιας και αυτό το διάστημα η Άννα Βίσση δεν έχει φορτωμένο επαγγελματικά πρόγραμμα και δεν υπάρχει κάποια συναυλία άμεσα στον ορίζοντα, είπε να πάρει το αεροπλάνο και να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα, την κόρη της και τα εγγόνια της. 

Η Σοφία Καρβέλα την υποδέχτηκε με χαρά και φυσικά ανέλαβε να την βγάλει έξω σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Νέας Υόρκης που αποτελεί προορισμό γαστρονομικών προκλήσεων και νέων τάσεων στον κόσμο των σεφ.

Και εκείνη έδειξε να αφήνεται να τη συνεπάρει η αγάπη των δικών της ανθρώπων, της κόρης της και των δύο εγγονών της, του Νικόλα και του Νέστορα που είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Η Σοφία, ευτυχισμένη που έχει αυτές τις μέρες κοντά της τη μητέρα της ανέβασε μία κοινή τους φωτό από την έξοδό τους σε εστιατόριο αναφέροντας την Άννα Βίσση ως το δικό της «αστέρι».

Είναι γνωστό άλλωστε πως μάνα και κόρη είναι πολύ δεμένες και έχουν μεγάλη αδυναμία η μία στην άλλη. Δεν πάει άλλωστε και πολύς καιρός από τότε που η Σοφία ήταν στην Ελλάδα για διακοπές όμως είναι τόσο μεγάλη η αγάπη που έχουν οι δυο τους που η Άννα Βίσση με την πρώτη ευκαιρία έφυγε για Νέα Υόρκη. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα με τη μητέρα της σε έξοδό τους:

karvela-vissi.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved