Showbiz

Χαραλαμπόπουλος: Η ηλικία, η εντυπωσιακή καριέρα, τα «Εγκλήματα» & η ζωή με τη Λίνα Πρίντζου

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου 1970 στο Αίγιο, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς.

Έχει αφήσει το στίγμα του τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, κερδίζοντας τη συμπάθεια του κοινού και τον σεβασμό των συναδέλφων του.

Εγκλήματα: Η Κορίνα συνάντησε τον Τζόνι 24 χρόνια μετά – «Αυτή η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ»

Καριέρα

Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών (1992) ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές δουλειές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Έχει δώσει τη φωνή στη μεταγλώττιση για τη σειρά ταινιών Ξενοδοχείο για τέρατα και έχει δώσει τη φωνή του για την ταινία Ο ρατατούης.

Έχει κερδίσει το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Ένωσης Θεατρικών Κριτικών για την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη που ανέβηκε από το ΚΘΒΕ το 2003, το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία Πέντε λεπτά ακόμα (2006) και το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος, Το 10 του Μ. Καραγάτση.

Στην τηλεόραση, ο Χαραλαμπόπουλος καθιερώθηκε με τη συμμετοχή του σε σειρές όπως το "Είσαι το Ταίρι μου" και τα "Εγκλήματα", όπου οι ερμηνείες του έφεραν μεγάλη αναγνώριση. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με εξαιρετικές κριτικές.

Προσωπική ζωή

Είναι παντρεμένος με τη Λίνα Πρίντζου, και το ζευγάρι επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης:

Χαραλαμπόπουλος – Πρίντζου: Το υπέροχο πέτρινο εξοχικό τους σπίτι στο Πήλιο με τη μαγική θέα

Χαραλαμπόπουλος: Γιορτάζει 10 χρόνια γάμου & αυτό το βίντεο είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!

Χαραλαμπόπουλος: «Τρελαίνομαι. Απεχθάνομαι τους...»-Η ασπίδα απέναντι στα social media & την αγένεια

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved