Κώστας Κόκλας: Με πήρε από το χέρι η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είπε «άντε βγες ρε» και με πέταξε...»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: Με πήρε από το χέρι η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είπε «άντε βγες ρε» και με πέταξε...»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κώστας Κόκλας στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής 6/9. 

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο θέατρο για την παράσταση «Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά», και μιλώντας στην ΕΡΤ περιέγραψε το δέος αλλά και το άγχος που είχε, παίζοντας μαζί της.

Κόκλας σε Αναγνωστόπουλο: «Να μου κάνεις μία άλλη ερώτηση, όχι πότε κάνω τη φορολογική μου δήλωση»

koklas.jpg

«Μόνο και μόνο το να ανέβεις σε ένα θέατρο, να είσαι 21 ετών και να ανεβαίνεις σε μία αθηναϊκή σκηνή με 1.000 άτομα από κάτω... Το ''Αλίκη'' χώραγε 800 άτομα... Όλο αυτό έχει ένα δέος, τώρα τι Αλίκη μου λες... Άμα σε πετάξουν 20 χρονώ πάνω εκεί. Έχουν περάσει τα χρόνια και ακόμα έτσι νιώθω όταν πέφτω πάνω στη σκηνή. Εντάξει, ίσως με μεγαλύτερη σιγουριά ότι θα καταστραφώ, ότι θα εκθέσω όλο μου τον προσωπικό κόσμο, τη διάθεσή μου, την ενέργειά μου» είπε χαρακτηριστικά

«Το όνομα της Αλίκης βάραινε ακόμα περισσότερο το άγχος. Η Αλίκη ήταν βασίλισσα στο ελληνικό θέατρο, όχι μόνο από άποψη λάμψης και ταμπεραμέντου, αλλά κι από άποψη παραγωγής και εισιτηρίων. Οι ηθοποιοί πήραν μεροκάματα από τη Βουγιουκλάκη, αυτή πήρε τα πρώτα χρήματα στον Φίνο και πήραν και οι άλλοι κάποια. Της χρωστάμε πολλά. Ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος με όλους όταν συνεργαστήκαμε. Μου έχει μείνει η πρώτη φορά που βγήκα, με πήρε από το χεράκι και μου λέει "άντε βγες, ρε" και με πέταξε στη σκηνή. Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα στο θέατρο. Ωραία ήταν!».

Δείτε το βίντεο:

Κώστας Κόκλας: «Πρέπει να σκεφτούμε, θέλουμε κακοποιημένες τις μάνες των παιδιών μας;»

Κώστας Κόκλας: «Ο κόσμος με έβριζε στον δρόμο. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησαν τα ”Εγκλήματα”»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved