Καινούργιου-Κουτσουμπής: Τελευταίες μέρες διακοπών στις Σπέτσες - Η Αρμάτα και η έξοδος με φίλους
Showbiz

Καινούργιου-Κουτσουμπής: Τελευταίες μέρες διακοπών στις Σπέτσες - Η Αρμάτα και η έξοδος με φίλους

Ένα υπέροχο και άκρως ερωτικό καλοκαίρι πέρασε φέτος η Κατερίνα Καινούργιου, στο πλευρό του επιχειρηματία αγαπημένου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Και μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της, η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται πως απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες διακοπών της πριν επιστρέψει ανανεωμένη και αποφασισμένη για νέες επαγγελματικές επιτυχίες στο τηλεοπτικό πλατό.

katken85_1725459835_3449729589170034194_226551556.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε να χαλαρώνει σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι, μόλις δέκα λεπτά μακριά -μέσω θαλάσσης- από τις Σπέτσες που το πρώτο σαββατοκύριακο του Φθινοπώρου, παραδοσιακά, «φοράει τα καλά της» για τη μεγάλη γιορτή της Αρμάτας.

Μία γιορτή που προσελκύει πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους φέτος και τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου. Οι δυο τους έμειναν για πολύ λίγες ώρες χωριστά αφού χθες (7/9) η παρουσιάστρια βρέθηκε και εκείνη στις Σπέτσες για να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της.

Μαζί λοιπόν χθες παρακολούθησαν τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις της Αρμάτας στις Σπέτσες και φυσικά διασκέδασαν το βράδυ με φίλους.

Σύντομα βέβαια και οι δύο αναμένεται να επιστρέψουν στις βάσεις τους καθώς οι υποχρεώσεις του θα αρχίσουν να τρέχουν, ειδικά της Κατερίνας Καινούργιου που κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου με ανανεωμένη διάθεση και πολύ κέφι.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου τόσο από το Πόρτο Χέλι όσο και από τις Σπέτσες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved