Ειρήνη Μερκούρη: Πού είναι & τι κάνει σήμερα; Η ηλικία, η αποχή από το τραγούδι & το 1ο της παιδί!

NDPPHOTO 

Showbiz

Ειρήνη Μερκούρη: Πού είναι & τι κάνει σήμερα; Η ηλικία, η αποχή από το τραγούδι & το 1ο της παιδί!

Η Ειρήνη Μερκούρη, που είχε αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα για αρκετά χρόνια, επέστρεψε το 2023 με εμφανίσεις στο J2US, πλάι στον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο, έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ στα media, καθώς η προσωπική της ζωή έχει αλλάξει ριζικά με την άφιξη της κόρης της.

Η 33χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, γιατρός Γιάννης Κουτσόπουλος, ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, αφιερώνοντας όλη τους την προσοχή στη μικρούλα που ήρθε στη ζωή τους. Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένειά του.

Ειρήνη Μερκούρη: «Κατάλληλη Στιγμή»: Η δισκογραφική της επιστροφή είναι γεγονός

4833_IRINI_MERKOYRI_GIANIS_KOYTSOPOYLOS_4122022.jpg

NDPPHOTO

Η Ειρήνη Μερκούρη και ο σύζυγός της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 14 Φεβρουαρίου 2016 σε μοναστήρι της Μυτιλήνης, εκπληρώνοντας το τάμα της τραγουδίστριας στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου και τον πνευματικό της πατέρα, παπά Χρήστο.

«Ο Γιάννης, ο άντρας μου, δεν με έχει δει σε stage πριν. Γνωριστήκαμε στο γραφείο του που είχα πάει για κάτι εξετάσεις. Είναι γιατρός χειρουργός. Είναι πολύ σημαντικός στη δουλειά του και τον θαυμάζω πολύ, τόσο σαν άντρα όσο και σαν επιστήμονα.

2599_GIANIS_KOYTSOPOYLOS_IRINI_MERKOYRI_992022.jpg

NDPPHOTO

Χαίρεται πάρα πολύ που επέστρεψα γιατί δεν είχε προλάβει να με δει στην πίστα. Όταν γνωριστήκαμε, με είδε με σορτσάκι, αθλητικά… και ένας άλλος φίλος του, του είπε ποια είμαι. Λογικά με ερωτεύτηκε χωρίς να ξέρει τι είμαι. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα σχέση, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου ίσως και για πάντα, εκεί ήρθε», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου.

Στο πρόσωπο του Γιάννη Κουτσόπουλου βρήκε το άλλο της μισό, γι' αυτό και παντρεύτηκαν το 2016, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Για εκείνη πλέον η οικογένειά της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της, συνειδητοποιώντας πως ούτε τα τραγούδια, ούτε οι πίστες την κάνουν να αισθάνεται πλήρης.

202105110910250.3406_IRINI_MERKOYRI_GIANIS_KOYTSOPOYLOS_852021.jpg

NDPPHOTO

Το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά στον άντρα της, απολαμβάνοντας μια ήρεμη καθημερινότητα και κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Η απόφαση της ωστόσο αυτή είχε παραξενέψει αρκετούς, με κάποιους να ισχυρίζονται πως εγκατέλειψε το τραγούδι για να κλειστεί σε μοναστήρι.

201805071156170.6115_IRINI_MERKOYRI_652018.jpg

NDPPHOTO

«Αν είναι δυνατόν! Για ποιο λόγο να το κάνω; Δεν κοροϊδεύω τον θεό. Με είδαν σε καμία φωτογραφία ντυμένη καλόγρια; Φυσικά θύμωσα, όχι επειδή είπαν πως είμαι χριστιανή, αυτό είναι τιμή μου, αλλά γιατί όσα έγραψαν ήταν κακοήθειες. Δεν πήγα να μονάσω. 'Όταν επιλέγεις αυτόν τον δρόμο, δεν το διατυμπανίζεις. Δεν το ξέρει κανείς. Όταν έχεις τον Χριστό μέσα σου, τον έχεις παντού. Δεν χρειάζεται να είσαι καλόγρια. Δεν σκέφτηκα ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε είναι αυτός ο στόχος μου. θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Δεν ξέρω τι θα κάνω όταν γεράσω. Κανείς δεν ξέρει», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

201803121005480.2618_IRINI_MERKOYRI_1032018.jpg

NDPPHOTO

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved