Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Τα λάθη πρέπει να γίνονται... δεν έκανα ποτέ σχέση με συνάδελφό μου»

NDPPHOTO 

Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Τα λάθη πρέπει να γίνονται... δεν έκανα ποτέ σχέση με συνάδελφό μου»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, άνοιξε τα χαρτιά της για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της, τονίζοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ σχέση με συνάδελφο!

Η αγαπημένη ηθοποιός, που σπάνια αναφέρεται στα προσωπικά της, δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει κάτι στη ζωή της, αφήνοντας αιχμές για αποφάσεις του παρελθόντος.

Παλαιολόγου: «Κάθε φορά πήγαινα να το αντιμετωπίσω, αλλά όταν έφευγα έπεφτα στο τιμόνι και έκλαιγα»

palaiologou.jpg

NDPPHOTO

NDP Photo Agency

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Ακόμα και αυτά που δεν ήταν σωστά τα έκανα, μάλλον για να μάθω. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα τέλεια. Τα λάθη πρέπει να γίνονται, μόνο να μην είναι μοιραία. Όλα είναι μαθήματα ζωής» είπε.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με κάποιον συμπρωταγωνιστή της, ξεκαθάρισε: «Όχι, δεν έκανα ποτέ σχέση με συνάδελφό μου».

Πριν λίγους μήνες, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε σε συνέντευξή της για τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα, αποκαλύπτοντας: «Ο σύντροφός μου είναι αυτοδημιούργητος και έχει καταφέρει πολλά πράγματα, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο αξιακό του σύστημα. Του αρέσει πολύ ότι είμαι ντόμπρα και δεν τον πιέζω. Είναι το λιμάνι μου».

paliaologou-skouras.jpg

NDPPHOTO

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved