Βίκυ Λέανδρος - To παράπονο της για την Ελλάδα & τη Eurovision: «Δε μου έγινε ποτέ πρόταση»
Showbiz

Βίκυ Λέανδρος - To παράπονο της για την Ελλάδα & τη Eurovision: «Δε μου έγινε ποτέ πρόταση»

Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνης - φαινόμενο, Βίκυ Λέανδρος, μεγάλη νικήτρια της 17ης Eurovision, με πάνω από 55 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε περισσότερες από 50 χώρες, τραγουδώντας σε 7 και πλέον γλώσσες και γεμίζοντας ασταμάτητα, όλα αυτά τα χρόνια, τα πιο διάσημα θέατρα του κόσμου με τις sold-out συναυλίες της, ολοκλήρωσε στο Ηρώδειο την πλούσια καριέρα της.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Eurovision του 1967 που έφερε την 4η θέση για το Λουξεμβούργο, αλλά και τη δεύτερη φορά που κατάφερε να κερδίσει στη διοργάνωση του 1972.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε και το παράπονό της μιλώντας για τους λόγους που δεν την είδαμε ποτέ να εκπροσωπεί τη χώρα μας στον διαγωνισμό.

Αποκλειστικό-Βίκυ Λέανδρος: Στη σκηνή για τελευταία φορά - Ερμήνευσε τα τραγούδια του πατέρα της

«Δεν ένιωσα καθόλου την επιθυμία να πάω στη Eurovision. Με πήραν τηλέφωνο από τη Γαλλία. Εκείνα τα χρόνια το RTL ήταν ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός σταθμός στην Ευρώπη αλλά ειδικά πολύ μεγάλος στη Γαλλία, στο Λουξεμβούργο και στη Γερμανία. Στον πρώτο μου δίσκο είχα τραγουδήσει δύο ελληνικά τραγούδια, ένα γαλλικό και ένα αγγλικό. Και άκουσαν ότι υπάρχει μια νέα Ελληνίδα που ξέρει να τραγουδά γαλλικά. Και έτσι έγινε η επαφή. Με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν να τραγουδήσω στη Eurovision για το Λουξεμβούργο. Και τις δύο φορές έτσι έγινε», περιγράφει η Βίκυ Λέναδρος.

vicky-leandros-(3).jpg

Οι συμμετοχές σας στη Eurovision σάς άνοιξαν τις πόρτες για διεθνή καριέρα;

«Ναι, βεβαίως! Ειδικά το «L’ amour est Bleu» μού άνοιξε αμέσως τις πόρτες και στην Ευρώπη – στη Γαλλία έτσι κι αλλιώς – και στον Καναδά, στην Αμερική και στην Ιαπωνία. Το «L’ amour est Bleu» έχει πουλήσει όσο και το «Apres Toi». Το «Apres Toi» επίσης πήγε πολύ καλά, γιατί ήταν σε πολλές χώρες νούμερο 1. Η Eurovision εκείνα τα χρόνια άνοιγε όλες τις πόρτες», απαντά χαρακτηριστικά η κορυφαία ερμηνεύτρια.

«Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση να εκπροσωπήσω την Ελλάδα. Αν μου είχαν κάνει πρόταση, βεβαίως θα είχα τραγουδήσει για την πατρίδα μου. Δεν μπορώ να πω ότι με λύπησε αλλά το είχα σκεφτεί πολλές φορές και αναρωτιόμουν γιατί δεν έγινε», παραδέχεται αμέσως μετά η Βίκυ Λέανδρος.

Βίκυ Λέανδρος: Η διακοπή στη συναυλία της και ο λόγος που σκεφτόταν να αναβάλλει την εμφάνισή της

Βίκυ Λέανδρος: Ξυπόλητη στο τέλος της συναυλίας - Το τελευταίο τραγούδι & οι επώνυμες παρουσίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved