Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη: Οριστικός χωρισμός μετά από 4 χρόνια σχέσης
Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη: Οριστικός χωρισμός μετά από 4 χρόνια σχέσης

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη αποφάσισαν να τραβήξουν πλέον χωριστούς δρόμους μετά από 4 χρόνια σχέσης και πολλές περιπέτειες.

Η τελευταία κοινή έξοδος του ζευγαριού ήταν στις 16 Αυγούστου στην Κύπρο, όπου ο τραγουδιστής είχε συναυλία και η Βαρβάρα Κίρκη τον είχε ακολουθήσει, όπως έκανε φυσικά στις περισσότερες εμφανίσεις του.

Χείμαρρος ο Λιάγκας με τις δηλώσεις του Αδαμαντίδη για τον Λύτρα - «Άστο, μη μιλάς»

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα», είπε η Βαρβάρα Κίρκη στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα On Time

Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει», τόνισε.

Από την άλλη, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του και ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του χειμώνα.

Διαβάστε επίσης:

Η ατάκα του Αδαμαντίδη για τον Λύτρα που σόκαρε την Καινούργιου: «Ντρέπομαι για αυτό που άκουσα»

Αδαμαντίδης: «Η κακή μου φήμη με πήγε πίσω. Όσοι δεν με γνωρίζουν καλά σίγουρα με έχουν παρεξηγήσει»

Θέμης Αδαμαντίδης: Η πρώτη του αντίδραση μετά την αθώωσή του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved