Λιάγκας: Επέστρεψε από το ταξίδι του στο Λονδίνο με την Αντωνά - Η άφιξή του στο αεροδρόμιο
Showbiz

Λιάγκας: Επέστρεψε από το ταξίδι του στο Λονδίνο με την Αντωνά - Η άφιξή του στο αεροδρόμιο

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά, έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό και επέστρεψαν, αφού σε μία βδομάδα ξεκινά για τον παρουσιαστή το Πρωινό. 

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Λονδίνο και τόσο ο παρουσιαστής όσο και η ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσαν στιγμιότυπα από την πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Ο Γιώργος συνδύασε εργασία και διασκέδαση, αφού στο Λονδίνο όπως λέγεται πήρε συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Αργυρό και θα προβληθεί στην πρεμιέρα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 στις 16 Σεπτεμβρίου.

8180_GIORGOS_LIAGKAS_992024.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι δημοσίευσε στο instagram στιγμιότυπα από το απολαυστικό πρωινό τους στο ξενοδοχείο ο παρουσιαστής πόσταρε και χιουμοριστικές φωτογραφίες, όπως να παίζει πιάνο και σχολίασε: «Μη βαράτε τον πιανίστα», ενώ η Μαρία ανήρτησε φωτογραφίες από τις βόλτες τους στην πόλη.

Επίσης, το ζευγάρι επισκέφτηκε το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών Hamleys, ενδεχομένως για να αγοράσει ο Γιώργος Λιάγκας παιχνίδια στα παιδιά του, τον Δημήτρη και τον Γιάννη.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον Γιώργο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και όπως θα δείτε η αμηχανία του ήταν έκδηλη.

Καρέ καρέ η άφιξή του

Διαβάστε επίσης:

Το υπέροχο ταξίδι της Αντωνά με τον Λιάγκα στο Λονδίνο μέσα από φωτογραφίες

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Tο ταξίδι τους στο Λονδίνο μέσα από φωτό

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Για πρωινό σε πολυτελή καφετέρια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved