«Λύγισε» η Κωνσταντίνα μιλώντας για την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο & τον αγνοούμενο πατέρα της
Showbiz

«Λύγισε» η Κωνσταντίνα μιλώντας για την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο & τον αγνοούμενο πατέρα της

Και ενώ λίγο έλειψε να γίνει διπλωματικό επεισόδιο με αφορμή την προβολή του Famagusta στην πλατφόρμα του Netflix, η οποία τελικά και απαγορεύτηκε να προβληθεί στην Τουρκία καθώς η γείτονα χώρα υποστήριξε πως τα γεγονότα που περιγράφονται στη σειρά είναι αναληθή, η Κωνσταντίνα καταθέτει τη δική της αλήθεια για την εισβολή στην Κύπρο το '74 όπως την έζησε η ίδια και η οικογένειά της. 

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Της ψυχής μας μυστικά» που προβλήθηκε χθες το βράδυ (21,00 κάθε Πέμπτη) με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σιγκαπούρης Κωνσταντίνο και μίλησε για τα γεγονότα εκείνης της εποχής που σημάδεψαν ολόκληρη τη ζωή της.

Συγκινεί το βίντεο που ανέβασε η Κωνσταντίνα με τον Καρρά να μιλά για εκείνη: «Την αγαπώ πολύ...»

thumbnail.jpg

Η Κωνσταντίνα με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σιγκαπούρης, Κωνσταντίνο

«Τρώγαμε από συσήτεια» παραδέχτηκε η Κωνσταντίνα η οποία ανέτρεξε στην παιδική της ηλικία και εξιστόρησε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ίδια και η οικογένεια της κατά την περίοδο των γεγονότων της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο.

Μεγάλη «πληγή» της οικογένειας παραμένει το γεγονός ότι μετά από 50 ολόκληρα χρόνια, ο πατέρας της, ο οποίος ήταν οδηγός λεωφορείου πυροβολήθηκε τη μέρα της εισβολής αλλά ακόμα και σήμερα παραμένει ανάμεσα στους αγνοούμενους. Αποκαλύπτει πώς αντέδρασαν η μητέρα και τα αδέλφια της.

Όπως αποκάλυψε η Κωνσταντίνα, η αδελφή της, η οποία είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη από την ίδια, δεν θέλει να μιλάει καθόλου γι' αυτό ενώ ο αδελφός της ο οποίος ήταν μόλις εννέα ετών κατά την εισβολή, αν και συζητάει το θέμα συχνά, όταν του προτάθηκε να μιλήσει δημόσια γι' αυτό μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου, την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην το κάνει.

Η Κωνσταντίνα μίλησε βέβαια και για τη μοναδική της καριέρα στη μουσική όλα αυτά τα χρόνια και θυμήθηκε σημαντικές στιγμές της αλλά και εξαιρετικές συνεργασίες της με άλλους καλλιτέχνες. Αναφέρθηκε φυσικά και στην τεράστια αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved