Showbiz

Θάνος Πετρέλης: Η ηλικία, η καταγωγή, οι τρεις κούκλες κόρες του και τα σουξέ

Ο Θάνος Πετρέλης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το Fame Story και εκ τότε τραγούδησε πολλές επιτυχίες, έχει σήμερα γενέθλια.

Ο τραγουδιστής, σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου γίνεται 49 ετών και θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με την υπέροχη οικογένειά του, τις τρεις κόρες του και τη σύζυγό του, Σοφία Μοσχοπούλου.

Ο τραγουδιστής έχει πει για τη σύζυγό του: «Με τη γυναίκα μου γνωριζόμαστε πριν ακόμη ασχοληθώ με το τραγούδι. Τότε δούλευα οικοδομή με τον πατέρα μου. Αυτό λέει πολλά πράγματα, γιατί η Σοφία αγάπησε εμένα ως Θάνο και όχι ως τον Πετρέλη τον τραγουδιστή. Γνωριζόμαστε 27 χρόνια και από την αρχή η σχέση μας ήταν καρμική. Είναι στήριγμα σε κάθε μου στιγμή και δεν επηρεάζεται από τις συνθήκες της δουλειάς μου. Αυτό που έχει κρατήσει τη σχέση μας ζωντανή και δυνατή είναι ότι δεν την αφήσαμε ποτέ να ρουτινιάσει. Πάντα κάνουμε πράγματα μαζί, όπως κάναμε στην αρχή της σχέσης μας.».

Όσον αφορά τις κόρες του, έχει πει: «Είμαι τρελαμένος! Και πριν γίνω μπαμπάς, σε ηλικία 22 ετών, ήθελα να κάνω παιδιά. Η ευθύνη είναι μεγάλη και ειδικά όταν μεγαλώνεις τρία παιδιά, αλλά για εμένα όλες οι κόρες μου είναι ευλογία από τον Θεό!» Και έχει τονίσει: «Τραγουδούν και οι τρεις κόρες μου, αλλά δεν μου έχει εκφράσει κάποια τη θέληση να γίνει τραγουδίστρια. Δεν θα τις πιέσω να το κάνουν, ούτε θα τις αποτρέψω. Θέλω ό,τι κάνουν να το επιλέξουν μόνες τους και να είναι ευτυχισμένες.»!

Πολλά τραγούδια του έγιναν επιτυχίες.

Το 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Είχε το χρώμα του ουρανού» σε συνθέσεις του Φοίβου. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Το αίμα μου». Το Μάιο του 2005 κυκλοφόρησε από τη Heaven το άλμπουμ «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα», με την υπογραφή πάλι του Φοίβου.

Τραγούδησε στη δισκογραφική δουλειά της Δέσποινας Βανδή, «Στην αυλή του παραδείσου», το ντουέτο «Καν’ το αν μ’ αγαπάς». Άλλα τραγούδια του που έγιναν επιτυχίες είναι: «Πως ξεχνιέται κάποια σαν εσένα», «Μεσάνυχτα και κάτι», «Μετά από εσένα ξαναζώ», «Άδικα», «Κερνάω», «Μπόρα είσαι θα περάσεις», «Χρόνια είχα έτσι να αισθανθώ», «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ», «Τα τραγούδια που μιλούν γι’ αγάπη» και «Η ωραία», Αδιάφορος, ντουέτο με την Έλλη Κοκκίνου, Πέντε το πρωί, Θυμίζεις Κάτι Από Ελλάδα, Δεν Έχω μάτια Γι' Άλλη, Αμάν Και Πως, Η Ωραία, Ανηφόρα, Πως Ξεχνιέται Κάποια Σαν Κι Εσένα, Μετά Από Εσένα Ξαναζώ, Μην Σταματάς, Ξύπνα Θανάση

Διαβάστε επίσης:

Περήφανος μπαμπάς ο Θάνος Πετρέλης - Η κόρη του πέρασε στη Νομική

Επέτειος γάμου για Πετρέλη - Μοσχοπούλου! Οι επώνυμοι κουμπάροι, η βάφτιση και το λευκό κοστούμι

Θάνος Πετρέλης: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη του, Ζένια – Μαζί στο θέατρο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved