Μπριζίτ Μπαρντό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, η εγκατάλειψη του γιου της & η ζωή μακριά από τα φώτα
Showbiz

Μπριζίτ Μπαρντό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, η εγκατάλειψη του γιου της & η ζωή μακριά από τα φώτα

Σαν σήμερα γεννήθηκε η Μπριζίτ Μπαρντό, η θρυλική Μπε Μπε! 90 χρονών σήμερα ζει απομονωμένη εδώ και χρόνια στη βίλα της στο Σεν Τροπέ.

Το απόλυτο σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του ’50 και μούσα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της εποχής, παντρεύτηκε τέσσερις φορές και δήλωνε συχνά ότι δεν της είναι αρκετή η αγάπη ενός άνδρα μόνο.

Την περίοδο που ήταν σε σχέση με τον Ζακ Σαριέρ, η Μπριζίτ έμεινε έγκυος, και παρόλο που εκείνη δήλωνε πως δεν ήθελε το παιδί, οι γονείς του συντρόφου της, επέμεναν να το κρατήσει και την έπεισαν.

France Brigitte Bardot
File photo of French film star Brigitte Bardot, who was found in a coma with her wrist slashed after a suicide attempt on her 26th birthday, on Sept. 28, 1960. She is recovering in hospital in Menton, France. (AP Photo)

Γέννησε με μεγάλη δυσκολία στο σπίτι και ποτέ δεν δέθηκε με τον γιο της, Νικολά, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1960. Με τη δικαιολογία πως δεν είναι έτοιμη να γίνει ακόμα μητέρα, απαρνήθηκε το ένα και μοναδικό παιδί της, την κηδεμονία του οποίου ανέλαβε ο πατέρας του.

France Brigitte Bardot
French actress Brigitte Bardot, strums a Spanish guitar at the film studios in Boulogne, France, on Aug. 17, 1960, as she relaxes between takes of a new film in which she is appearing. (AP Photo)

Η Μπαρντό στα 26α γενέθλιά της προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της καταπίνοντας ένα μπουκάλι υπνωτικά χάπια και κόβοντας τις φλέβες της στη βίλα της στη Νίκαια. Ήταν η περίοδος όπου οι προτάσεις έπεφταν βροχή από το Χόλιγουντ, αλλά εκείνη έκανε συνεχώς ξέφρενα πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους.

Στα 28 της χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται παθιασμένα με τα δικαιώματα των ζώων και έγινε χορτοφάγος.

Brigitte Bardot
French actress Brigitte Bardot hides her face in horror while viewing a film vivisection at the French TV second channel news show where she appeared, Saturday, March 16, 1980 in Paris, to protest cruelty toward animals. Ms. Bardot who last appeared in a film in 1973 has been actively campaigning against bisection lately. (AP Photo/Taylor)

Το 1973, έπειτα από 21 χρόνια καριέρας, σε ηλικία μόλις 39 χρόνων, αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, «L’Histoire très bonne et très joyeuse de Colinot trousse-chemise», και έχοντας στο ενεργητικό της 50 ταινίες και 80 τραγούδια αποσύρθηκε από τον καλλιτεχνικό χώρο και τα φώτα της δημοσιότητας και αφιερώθηκε στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο εξοχικό της στο Σεν Τροπέ, παρέα με τους τετράποδους φίλους της, ενώ πια έχει επικοινωνία με τον γιο της Νικολά και με τα εγγόνια της.

brigit.jpg

Διαβάστε επίσης

Δύσκολες ώρες για την Μπριζίτ Μπαρντό - Την έσωσε η Πυροσβεστική

Ανδριολάτου: Η σύγκριση με την Μπαρντό και τη Γιόβοβιτς και οι έρωτες που την έριξαν στα... πατώματα

Όταν η Μπριζίτ Μπαρντό τραγουδούσε Γιάννη Σπανό! (video+photos)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved