Συγκλονίζει η Ράντου για την ασθένεια της μητέρας της: «Είναι αβάσταχτη ασθένεια...Με έχει διαλύσει»
Showbiz

Συγκλονίζει η Ράντου για την ασθένεια της μητέρας της: «Είναι αβάσταχτη ασθένεια...Με έχει διαλύσει»

Εδώ και επτά χρόνια, η Ελένη Ράντου ανεβαίνει μαζί με τη μητέρα της, η οποία έχει άνοια, έναν μεγάλο και ατελείωτο Γολγοθά. 

Καλεσμένη σήμερα (10/9) στην εκπομπή Στούντιο 4 μίλησε για τη δύσκολη καθημερινότητα αλλά και για τα πολύ δυσάρεστα συναισθήματα που της προκαλεί η εικόνα της μητέρας της κάθε φορά που την αντικρίζει.

Οι έξι πρωταγωνίστριες της φετινής σεζόν σε νέες σειρές

rantou-(2).jpg

Instagram / eleni_rantou

«Οι άνθρωποι που φροντίζουν ανθρώπους με άνοια, υποφέρουν πάρα πολύ. Επιβαρύνεται πάρα πολύ η καθημερινότητά τους» είπε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε: «Είναι αβάσταχτη ασθένεια. Είναι επικίνδυνα τα πάντα. Ακινητοποιείσαι οικονομικά, ψυχολογικά, σωματικά… Είμαστε πολύ μόνοι. Τα χρήματα που χρειάζεται να δώσω, δεν δικαιολογούνται πουθενά, κανένα ταμείο δεν στα γράφει. Θα ήθελα να προτείνω να έχουμε μια φορολογική ελάφρυνση, να μας περνάνε τα έξοδα» επεσήμανε η Ελένη Ράντου.

Και συνέχισε μιλώντας για τα πραγματικά της συναισθήματα κάθε φορά που αντικρίζει την πολυαγαπημένη της μητέρα: «Εμένα με έχει διαλύσει από πάρα πολλές πλευρές. Με έχει κάνει να νιώσω αβοήθητη. Δεν μπορώ με αυτό το πράγμα να συμφιλιωθώ. Κάθε φορά έρχεται ένα άλλο στάδιο που είναι ακόμα χειρότερο. Ξέρεις τι έχω κάνει; Δουλεύω πάρα πολύ για να αποσπάσω την προσοχή μου, για αντιπερισπασμό. Είναι 7 χρόνια και ακόμα πηγαίνω και βλέποντας την κατάσταση και λυγίζω… Η φθορά είναι πολύ άγριο πράγμα»...

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved