«O Βασίλης (aka Παπακωνσταντίνου) υποφέρει που λείπει η κόρη του στο εξωτερικό, είναι δυστυχισμένος»
Showbiz

«O Βασίλης (aka Παπακωνσταντίνου) υποφέρει που λείπει η κόρη του στο εξωτερικό, είναι δυστυχισμένος»

Αποκάλυψη για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έκανε η σύζυγός του, Ελένη Ράντου

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση της κόρης της, Νικολέττας να εγκατασταθεί στο εξωτερικό προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρά της, σε ό,τι αφορά την τέχνη της ζωγραφικής.

201207101230490.9203_PAPAKOSTANTINOY_ME_TIN_KORI_TOY_NIKOLETA_PAPAKOSTANTINOY_09072012.jpg

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η κόρη του, το 2012.

Η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο βρίσκεται εκτός ελληνικών συνόρων και όπως λέει η μητέρα της «ανθίζει» καθώς κάνει αυτό που πραγματικά αγαπάει.

Όπως τόνισε η Ελένη Ράντου στη συνέντευξή της, η ίδια στενοχωριέται πολύ, όμως δεν μπορεί παρά να είναι συγχρόνως και ευτυχισμένη που βλέπει την κόρη της χαρούμενη και πιο όμορφη και καλά από ποτέ.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που όπως αποκάλυψε η Ελένη Ράντου υποφέρει καθώς του λείπει πολύ η Νικολέττα. «Είναι δυστυχισμένος γιατί του λείπει πολύ» παραδέχτηκε η ηθοποιός η οποία εξήγησε ότι ίσως εκείνος να νιώθει ότι είναι μία προσωπική του ήττα το γεγονός ότι δεν δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να κρατήσει κοντά του την κόρη του.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ελένη Ράντου για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved