Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις αναρτήσεις του γάμου του με την Τοπαλίδου & την έκανε unfollow
Showbiz

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις αναρτήσεις του γάμου του με την Τοπαλίδου & την έκανε unfollow

 O Νίκος Κουρής έχει διαγράψει τις αναρτήσεις από τη μέρα του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου και η μόνη φωτογραφία που έχει είναι με το γιο του και την έχει κάνει unfollow στο Instagram.  Τι συμβαίνει;

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι, 12 Δεκεμβρίου 2023 μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και απόκτησης ενός παιδιού, τον Πέτρο. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Ο ηθοποιός και η ηθοποιός - χορογράφος επισφραγίζουν τον έρωτά τους με θρησκευτικό γάμο.

de67e178-kouris.jpg

Ο Πέτρος συνόδεψε τη μητέρα του στην εκκλησία και ήταν ένας ανατρεπτικός γάμος γάμου, αφού δεν τήρησαν το έθιμο που λέει ότι ο γαμπρός απαγορεύεται να δει το νυφικό πριν τον γάμο, αλλά ο γαμπρός διάλεξε για λογαριασμό της νύφης το λευκό φόρεμα, ενώ πολλά γράφτηκαν και λέχθηκαν για την χορευτική φιγούρα της Έλενας στο «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

kouris1.jpg
6906565

Μετά τον γάμο τους και οι δύο μίλησαν για αυτή τη σημαντική μέρα και την απόφαση που πήραν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

«Στην πραγματικότητα στην ερώτηση “γιατί παντρευτήκατε τώρα” δεν έχω απάντηση... Είναι γιατί τώρα είμαστε αυτοί που παντρεύτηκαν και τότε ήμασταν αυτοί που δεν παντρευτήκαμε. Έχει να κάνει με τη στιγμή. Το έχω πολύ ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό μου. Δεν είχα ονειρευτεί τίποτα σε concept γάμου.Ήθελα πολύ να παντρευτώ τον Νίκο, να περάσουμε όμορφα, να τρελαθούμε στον χορό με τον Πέτρο στο γλέντι. Το μόνο άγχος μου ήταν να κυλήσει όμορφα η μέρα χωρίς να στεναχωρηθεί κανένας αν κάτι δεν πέτυχε, γιατί ήταν πολύς ο κόσμος. Εγώ πέρασα υπέροχα! Τώρα βλέπω στολισμένα παντού και δε σκέφτομαι πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά περισσότερο τον γάμο» είχε πει η Έλενα στο περιοδικό Glow.

Και ο Νίκος Κουρής είχε αναφέρει για τον γάμο του: «Ήταν κάτι το οποίο ήρθε κάπως φυσιολογικά και ευτυχώς γιατί ήταν πολύ ωραία, ήταν φανταστικά. Εγώ δε θα παντρευόμουν ποτέ επειδή δε μου αρέσει αυτή η ιστορία ως διαδικασία. Είναι ένα από τα απόλυτα κομμάτια που έχω αλλάξει. (…) Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα τον εαυτό μου να κάνει κάτι τέτοια. Και οι άνθρωποι που χάρηκαν με αυτό, μαζί με εμάς, δεν το έχω ξανανιώσει. Μόνο άμα το ζήσεις το ξέρεις, είναι μια πολύ δημόσια συνθήκη η οποία παραδόξως… Έλεγα ότι είναι μια παράταση, ότι σε βλέπουν τόσοι ενώ βρίσκεσαι σε μια πολύ προσωπική στιγμή.»

petros-kouris-eleini-topalidou-nikos-kouris1.webp

Και μπορεί να έχουμε να τους δούμε καιρό μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση, ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός πως ο Νίκος Κουρής έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες από το γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου από το Instagram, ενώ η ίδια τις έχει κρατήσει όλες. Η μοναδική που έχει αφήσει ο ηθοποιός είναι από το χορό με το γιο του!

https://www.instagram.com/reel/C5M9k_BoKj5/

Και δεν διέγραψε μόνο τις κοινές φωτογραφίες, αλλά την έχει κάνει και unfollow.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κουρής: Η νέα έξοδος με τον γιο του και το ιδιαίτερο στιλ τους

Τοπαλίδου: Απαντά 1η φορά για τη χορευτική φιγούρα στον γάμο της με τον Κουρή: «Δεν ταράχτηκα που..»

Νίκος Κουρής για τη χορευτική φιγούρα της Τοπαλίδου στην εκκλησία: Δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved