Η Καμπούρη παραμένει στο νοσοκομείο: «Φέτος δεν κατάφερα να είμαι στο σχολικό»
Showbiz

Η Καμπούρη παραμένει στο νοσοκομείο: «Φέτος δεν κατάφερα να είμαι στο σχολικό»

H Δέσποινα Καμπούρη παραμένει στο νοσοκομείο και δεν κατάφερε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου να συνοδεύσει τις κόρες της στο σχολείο.

Οι κόρες της – όπως και όλα τα παιδιά- ξεκίνησαν σήμερα τη νέα σχολική χρονιά, όμως δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό των παιδιών της αφού βρίσκεται στο νοσοκομείο και την αποκάλυψη έκανε η κουμπάρα της, Δήμητρα Λαζαράτου ποστάροντας μια φωτογραφία της Δέσποινας από το κρεβάτι του πόνου.

Όμως η ίδια ευχήθηκε στις κόρες της δημοσιεύοντας δυο στιγμιότυπα με την μικρή της και γράφοντας:

«Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… Πότε ήταν μωράκια και τα πήγαινα στον βρεφονηπιακό με την πιπίλα και την πάνα και πότε ξαφνικά ήρθε ένα σχολικό και τα πήρε από την αγκαλιά μου μικρά ανθρωπάκια έτοιμα για το νηπιαγωγείο. Η εικόνα με το μουτράκι τους κολλημένο στο τζάμι να με κοιτούν με βουρκωμένα μάτια στρίβοντας το κεφάλι τους μέχρι τη γωνία, πάντα με συγκινεί όταν τη φέρνω στο μυαλό μου. Κάθε χρόνο βγάζουμε μια επετειακή φωτογραφία περιμένοντας το σχολικό.

Photo-by-Despina-Kampouri-on-April-27-2024.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-and-smiling..jpg

Φέτος ήρθαν έτσι τα πράγματα, που δεν κατάφερα να είμαι εκεί. Το μυαλό μου όμως είναι εκεί. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια αλλά και στις μανούλες τους που είναι πάντα εκεί περιμένοντας γεμάτες αγωνία πίσω από σχολικά κάγκελα ή σε έναν δρόμο μέχρι να φανεί το κίτρινο λεωφορείο»

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Καμπούρη - Η φώτο από το κρεβάτι του πόνου

Τζέισον Στέιθαμ & Ρόζι Χάντινγκτον στην Αντίπαρο - Η Δέσποινα Καμπούρη ανέλαβε χρέη φωτογράφου

Δανάη Μπάρκα: Στον αέρα το πρώτο teaser της εκπομπής της – H αντικαταστάτρια της Καμπούρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved