Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μαζί στην πρώτη μέρα του γιου τους, Αναστάση στο προνήπιο
Showbiz

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μαζί στην πρώτη μέρα του γιου τους, Αναστάση στο προνήπιο

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη συνόδευσαν τον γιο τους, Αναστάση στην πρώτη ημέρα στο σχολείο για τη νέα χρονιά και έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media!

Ο μικρός είναι τεσσάρων χρονών και πηγαίνει στο προνήπιο.

Σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τη πρώτη μέρα του γιου τους στο προνήπιο, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συναντήθηκαν και τον συνόδευσαν στο σχολείο.

lenakidrs_1726039323_522554612.jpg

«Κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όλη την ώρα ένιωθα ότι δεν θα τα καταφέρω. Αλλά αντλώ δύναμη από τον Αναστάση, τον γιο μου. Περνούσα τόσα πολλά εκείνη την περίοδο που δεν είχαν στο μυαλό μου ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο (ένα διαζύγιο) και ένιωθα απόγνωση, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Έλεγα από μέσα μου "τι θέλετε να σας πω τώρα;". Πλέον προσπαθώ να με αγαπώ και να με συγχωρώ περισσότερο, γιατί κάνω κι εγώ πολλά λάθη. Κάποια στιγμή είχα σταματήσει να με αγαπάω. Εύχομαι να είμαι παρούσα σε κάθε στιγμή, σε κάθε λεπτό και να χαίρομαι στη στιγμή, ότι είμαι υγιής, το παιδί μου και η οικογένειά μου είναι καλά και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει», έχει εξομολογηθεί η Λένα Δροσάκη για το γιο της και τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Μπουρδού.

eb75fadf-IMG_1832.jpg

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός

Διαβάστε επίσης:

Αναστάσης Μπουρδούμης: Έχει γενέθλια και οι γονείς του, του ευχήθηκαν με αγκαλιές!

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Μετά τα γενέθλια του ηθοποιού μαζί και στο θέατρο

Μπουρδούμης: Η αποκάλυψη για τον Ηλιάδη και όσα του είχε πει για την Αλίκη: «Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved