Κατερίνα Καραβάτου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για Αέλια & Αρίωνα - «Το πρωί στον Αγιασμό άκουσα...»
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για Αέλια & Αρίωνα - «Το πρωί στον Αγιασμό άκουσα...»

Τα παιδιά σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου πήγαν πρώτη μέρα στο σχολείο. Το κουδούνι χτύπησε και ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά με πολλούς γονείς να συνοδεύουν τα πιο μικρά παιδιά στο σχολείο.

Έτσι και η Κατερίνα Καραβάτου συνόδευσε τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα Κατσούλη στο σχολείο και δημοσίευσε δύο τρυφερές φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το πρωί στον Αγιασμό του σχολείου της Αέλιας άκουσα από το Διευθυντή το εξής: «η εκπαίδευση είναι άσκηση αγάπης». Μ αυτόν τον τρόπο θα ευχηθώ σε όλα τα παιδιά μας μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, χαρά κι αγάπη!», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στην ανάρτηση στο Instagram.

Photo-shared-by-Katerinakaravatou-on-July-30-2024-tagging-@acunmedya-@skaitv.gr-and-@poweroflovegr.-May-be-an-image-of-1-person-miniskirt-and-dress..jpg

Η παρουσιάστρια ανέφερε σε συνέντευξή της: «Τα παιδιά μου ήταν μαζί μου στην Κωνσταντινούπολη οπότε ήταν πολύ κοντά στο Power of Love. Βεβαίως πρέπει να κρατιούνται οι αποστάσεις. Η Αέλια μου σε λίγες μέρες γίνεται 13 χρόνων, ο Αρίωνας μου είναι μικρός, είναι 8 χρονών. Είναι πολύ αργά για να βλέπουν το Power of Love».

Και σε άλλο σημείο είχε πει για τα παιδιά της: «Όλο αυτό το πράγμα, επειδή το ζουν από πολύ μικρά, το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι. Σε μένα έρχονται στα στούντιο, με τον μπαμπά τους πηγαίνουν σε παραστάσεις. Ήτανε 15 ημέρες σε περιοδεία που ήτανε ο Κρατερός σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Η Αέλια, που με κοιτάει τώρα από τη σκάλα, θέλει να γίνει τραγουδίστρια και τραγουδάει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Αρίωνας θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής – επιχειρηματίας».

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου: «Πολλές φορές, ο μπαμπάς μου έρχεται στον ύπνο μου»

Κατερίνα Καραβάτου: «Το "My Style Rocks" είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχω αγαπήσει πάρα πολύ»

Για ποιους λέει η Κατερίνα Καραβάτου: «Ίσως να μην ξέρουν το μέγεθος των δυσκολιών που έχω περάσει»;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved