Λάσπα για τις καταγγελίες για το παράνομο beach bar: Ήμουν νόμιμη, έχω χάσει πάνω από 400.000 ευρώ
Showbiz

Λάσπα για τις καταγγελίες για το παράνομο beach bar: Ήμουν νόμιμη, έχω χάσει πάνω από 400.000 ευρώ

Η Κατερίνα Λάσπα μεταξύ άλλων απάντησε στις πρόσφατες καταγγελίες σε βάρος της για τη λειτουργία παράνομου beach bar restaurant στη Σέριφο.

 

Αρχικά ανέφερε: «Ήμουν απόλυτα νόμιμη, κάθετα και ξεκάθαρα. Εδώ και μια πενταετία δέχομαι μια πολεμική, πριν ακόμη αρχίσω να δημιουργώ τον χώρο. Όχι από το σύνολο των κατοίκων αλλά από 2-3 πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, που τυγχάνει μάλιστα οι δύο να μην είναι καν από τη Σέριφο».

jpg.jpg

Και πρόσθεσε στο περιοδικό ΟΚ: «Πέρσι και φέτος υπήρξε κορύφωση αυτής της πολεμικής. Από τις 13 Ιουλίου σφραγίστηκε η επιχείρησή μου. Ακόμη και στην ένσταση που έκανα απάντηση δεν πήρα. Η οικονομική ζημιά και πέρσι και φέτος που έχω υποστεί από χρήματα που δεν έχω είναι τεράστια. Πάνω από 400.000 ευρώ! Αυτός ο χώρος για να επαναλειτουργήσει και μόνο, με προσωπικό και προμήθειες και τα πάντα, χρειάζεται τουλάχιστον 50.000 ευρώ».

jpg-(1).jpg

Και τόνισε: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι συγκοινωνούντα δοχεία τοπικής αρχής και κάποιων επιχειρηματιών. Είμαι σχεδόν η μοναδική περίπτωση «επωνυμοφαγίας» με την αντίστροφη μορφή. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα μέσο ή δίοδο που να διευκολύνει καταστάσεις. Εδώ και πέντε χρόνια είμαστε μονίμως στα δικαστήρια.

Photo-by-Laspa-Katerina-on-January-08-2024..jpg

Για μένα ήταν μια ψυχοφθόρα και κοστοβόρα διαδικασία. Έχω ταλαιπωρηθεί και αδικηθεί κατάφορα αλλά θεωρώ ότι σε λίγο καιρό η ιστορία θα ολοκληρωθεί. Ο χώρος θα εξακολουθήσει να υπάρχει για τα επόμενα 12 χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι η νομιμότητα θα επανέλθει ακόμα και στον τρόπο λειτουργείας και αποφάσεων τοπικών αρχόντων και διαδικασιών».

Διαβάστε επίσης:

Νεκτάριος Νικολόπουλος: Το νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα & η σχέση του σήμερα με την Κατερίνα Λάσπα

Κατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος: Είναι και επίσημα χωρισμένοι - Όλες οι λεπτομέρειες

Κατερίνα Λάσπα για το τέλος της Μενεγάκη από το Mega – «Θλιβερό! Εγώ θα λύσω τα οικονομικά της;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved