Αυτό το ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση
Showbiz

Αυτό το ζευγάρι της ελληνικής showbiz έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Είναι μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αφού επιτέλους έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

 

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου και τον Χάρη Παπατζάνη, οι οποίοι εμφανίστηκαν μαζί στο λαμπερό πάρτι της Panik Records.

Η τραγουδίστρια και ο head manager of Bookings & Productions στην Panik Live έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και λέγεται ότι το ζευγάρι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Χάρης Παπατζάνης μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια.

3f8fbe4a-1101_KATERINA_LIOLIOY_XARIS_PAPATZANIS_2462024.jpg

Ο Χάρης Παπατζανής, ο οποίος είναι head manager of bookings and productions στην Panik Live, είναι στο πλευρό της τραγουδίστριας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Αν και προτιμούν να κρατούν την ευτυχία τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα εκτυφλωτικά της δημοσιότητας, η Κατερίνα Λιόλιου είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της για την προσωπική της ζωής: «Με θρέφει ο έρωτας. Μου δηµιουργεί ωραίες εικόνες και συναισθήµατα, για να µπορώ να τραγουδάω ακόµα καλύτερα. Δεν µου αρέσει να δίνω αναφορά για την προσωπική µου ζωή. Αυτή την περίοδο προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη σε όλα τα επίπεδα. Κάθε µέρα κάνω το καλύτερο που µπορώ για τον εαυτό µου και τους ανθρώπους που έχω δίπλα µου».

Δείτε την πρώτη δημόσια εμφάνιση

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved