Ταμίλα Κουλίεβα: Η ηρωίδα της στον Άγιο Έρωτα, η δυναμική μητέρα της και ο γιος της Στέφανος!
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Η ηρωίδα της στον Άγιο Έρωτα, η δυναμική μητέρα της και ο γιος της Στέφανος!

Η Ταμίλα Κουλίεβα φέτος πρωταγωνιστεί στην πολλά υποσχόμενη σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την ηρωίδα της, για τη μητέρα της που μοιάζει σε εκείνη, τη Θάλεια αλλά και για τον γιο της, Στέφανο που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της...

1681373994161-611793532-tamila-koulieva-(2).jpg

Ταμίλα Κουλίεβα

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα σε βλέπουμε στη σειρά «Άγιος Έρωτας», στον ρόλο της Θάλειας. Μίλησέ μας για την ηρωίδα.

Στο πρόσωπό της είδα μια ηρωίδα μέσα από την οποία μπορεί κάποιος να μιλήσει για τον θεσμό της οικογένειας. Είναι δοσμένη στη φροντίδα των ανθρώπων της. Αυτό μου αρέσει σ’ εκείνη. Μιλάμε, βέβαια, για τη δεκαετία του ’50. Ο εγωισμός της σημερινής εποχής δεν μας αφήνει να χτίσουμε τις σχέσεις που θα έπρεπε και να τις κρατήσουμε. Η ηρωίδα που υποδύομαι δεν έχει καμία σκοτεινή πλευρά. Δεν βλέπω κανέναν εγωκεντρισμό σ’ εκείνη.

Εσύ, απ’ ό,τι έχεις πει, μεγάλωσες με μια μητέρα σαν τη Θάλεια...

Ακριβώς. Έχω το πρότυπο της μητέρας μου, η οποία ήταν πάντα πολύ δοτική. Η οικογένεια ήταν το νόημα της ζωής της. Υπήρχε, βέβαια, και η δουλειά της, αλλά πάνω απ’ όλα ήταν η οικογένεια.

koulieva-1.jpg

Μιλάμε για μια γυναίκα η οποία κατά τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 είχε τελειώσει δύο πανεπιστήμια και δούλευε ως προγραμματίστρια υπολογιστών.

Ναι, χειριζόταν μηχανήματα που τότε έπιαναν ένα δωμάτιο! Ήταν πολύ καλή επιστήμονας. Η δουλειά της αποτελούσε ένα πολύ σοβαρό κομμάτι της ζωής της, ήταν μια δυναμική γυναίκα, αλλά ταυτόχρονα και πολύ φροντιστική.

Με τον γιο σου τον Στέφανο είχες κι εσύ την ίδια σχέση;

Εννοείται. Το ξέρει και το αισθάνεται. Ήμουν, είμαι θα είμαι δίπλα του για ό,τι χρειαστεί. Απλώς προσπάθησα να του αφήνω χώρο.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved