Θοδωρής Αθερίδης: Η εξομολόγηση για το εγκεφαλικό πριν την παράσταση - «Πήρα ένα ηρεμιστικό & βγήκα»
NDP Photo Agency
Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: Η εξομολόγηση για το εγκεφαλικό πριν την παράσταση - «Πήρα ένα ηρεμιστικό & βγήκα»

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για το εγκεφαλικό που υπέστη ορισμένα χρόνια πριν, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για παράσταση!

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε τη δραματική στιγμή που ένιωσε κάτι σοβαρό να συμβαίνει στο σώμα του, ενώ προετοιμαζόταν για την παράσταση.

Συγκλονίζει ο Θοδωρής Αθερίδης για την περιπέτεια της υγείας του: «Έκατσα 48 ώρες στην εντατική...»

karidi-atheridis.jpg

NDPPHOTO

ndpphoto@gmail.com

«Έφτιαχνα τη γραβάτα μου στον καθρέφτη (...) και ξαφνικά νιώθω ένα σαν “ακόρντο”, ένα μούδιασμα στη γλώσσα, στο μάγουλο και σε όλο μου το χέρι, πρώτη μου φορά στη ζωή μου. Κατευθείαν σε κλάσματα λέω ότι δεν υπάρχει νεύρο που να ενώνει γλώσσα, μάγουλο και χέρι. Άρα είναι κεφάλι, άρα είναι ή όγκος ή σκλήρυνση κατά πλάκας ή εγκεφαλικό», δήλωσε.

«Πήρα ένα ηρεμιστικό και βγαίνω στην παράσταση. 12 λεπτά λιγότερο κράτησε, αλλά κατά τη διάρκεια κι ενώ μου είχε περάσει όλο αυτό, πήγα να τινάξω ένα τσιγάρο και δεν μπορούσα να το πετύχω. Μου κόβονται τα πόδια. Λέω, αν δεν περάσεις τα επόμενα αστεία, θα σε πιάσει πανικός. Αν σε καταλάβουν οι άλλοι δύο πάλι θα σε πιάσει πανικός», συνέχισε και τόνισε πως το κοινό δεν κατάλαβε τίποτα, όμως ο συμπρωταγωνιστής του, Άλκης Κούρκουλος, παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

201907131146070.5679_SMARAGDA_KARIDI_THODORIS_ATHERIDIS_1272019.jpg

NDPPHOTO

thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Μετά το τέλος της παράστασης, ένας γιατρός επιβεβαίωσε την υποψία του Θοδωρή Αθερίδη και τον ενημέρωσε πως είχε υποστεί εγκεφαλικό.

«Έκατσα 48 ώρες στην εντατική και βγήκα και έκανα παράσταση. Ήμουν πολύ χαρούμενος που ζω. Μετά αναθεωρείς κάποια πράγματα. Λες δεν θα ξαναστενοχωρηθώ ποτέ», εξομολογήθηκε.

«Το βλέπεις μπροστά στα μάτια σου. Αν ήταν πιο μεγάλος ο θρόμβος ή αν είχε πάει σε άλλο σημείο θα μπορούσα να μείνω ξερός, να μείνω σακάτης, να μην ξαναμιλήσω. Όλα είναι ζάρια εκείνη την ώρα. Τι συζητάμε; Κάθε πρωί όταν ξυπνάς να λες το ΠΕΔ. “Πρώτα ο Θεός”, “Έχει ο Θεός” και “Δόξα τω Θεώ”», κατέληξε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το δίχτυ: Σκοτεινές υποθέσεις με Παπαχαραλάμπους- Αθερίδη στην ΕΡΤ1

Ραγίζει καρδιές η Φωτεινή Αθερίδου: «Θα τα πούμε ξανά από κοντά» – Το «αντίο» στη γιαγιά της

Πέθανε η μητέρα του Θοδωρή Αθερίδη - Το σπαρακτικό βίντεο με τις τελευταίες τους στιγμές

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved