Μπέμπα Μπλανς: Η εκρηκτική ζωή, τα σκάνδαλα & η «πτώση» της μεγάλης ντίβας του ελληνικού τραγουδιού

NDPPHOTO 

Showbiz

Μπέμπα Μπλανς: Η εκρηκτική ζωή, τα σκάνδαλα & η «πτώση» της μεγάλης ντίβας του ελληνικού τραγουδιού

Η Μπέμπα Μπλανς, η εκρηκτική και αντισυμβατική καλλιτέχνιδα που άφησε το στίγμα της στη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας, έζησε μια ζωή γεμάτη πάθη, έρωτες και σκάνδαλα.

Με το τολμηρό της στυλ και τις προκλητικές της εμφανίσεις, έγινε το απόλυτο σύμβολο της εποχής της.

Τι συνέβη την ημέρα του θανάτου της Μπέμπα Μπλανς;

Η σχέση της με τον Γιώργο Ζαμπέτα δεν ήταν μόνο επαγγελματική, καθώς ο διάσημος μουσικός τη λάτρευε και τη στήριζε σε κάθε της βήμα, αποκαλώντας την «Μπεμπέκα βελούδο».

Ωστόσο, η εκρηκτική φύση της δεν ήταν πάντα εύκολη στη διαχείριση. Οι φήμες για σχέσεις και αντιπαραθέσεις με άλλους καλλιτέχνες της εποχής την ακολουθούσαν, ενώ δεν έλειπαν οι έντονες στιγμές στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν. Η ίδια η Μπέμπα δεν δίσταζε να προκαλεί και να τραβά τα βλέμματα, γεγονός που πολλές φορές την έβαλε σε μπελάδες. Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ζωής της ήταν η αντιπαράθεσή της με τη Σωτηρία Μπέλου, με φήμες να υποστηρίζουν ότι η Μπέλου ήταν ερωτευμένη μαζί της, δημιουργώντας εντάσεις στα νυχτερινά μαγαζιά.

Η Μπέμπα Μπλανς δεν ήταν απλώς μια τραγουδίστρια. Ήταν μια γυναίκα που ήξερε να μαγνητίζει το κοινό με την παρουσία και τη φωνή της. Αν και είχε συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα και ο Στράτος Διονυσίου, η ίδια είχε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με τη νύχτα και το περιβάλλον της. Οι φήμες για σκάνδαλα, όπως η έντονη αντιπαράθεση με την Πόλυ Πάνου, ήταν συνεχείς, με τη Μπέμπα να διατηρεί πάντα το προκλητικό της ύφος.

Παρά την εκθαμβωτική της καριέρα, η προσωπική της ζωή δεν ήταν εξίσου λαμπερή. Η οικονομική καταστροφή ήρθε όταν έχασε 12 σπίτια, και βρέθηκε σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη, με πενιχρά οικονομικά μέσα. Η ίδια παραδέχθηκε ότι πολλοί άνδρες την έβλεπαν σαν «κομμάτι κρέας», με αποτέλεσμα να χάσει ευκαιρίες που θα μπορούσαν να την εξασφαλίσουν οικονομικά για πάντα.

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που την αφορούσαν ήταν η σχέση της με έναν κακοποιό της εποχής, γνωστό ως Σαλονικιό. Ο Σαλονικιός την εκβίαζε και απειλούσε τη ζωή της, και ο θρύλος λέει ότι η Μπέμπα αναγκάστηκε να ζητήσει φιλοξενία από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για προστασία. Παράλληλα, υπήρχαν φήμες για άγριους ξυλοδαρμούς που υπέστη από «αγνώστους», για τους οποίους η ίδια δεν θέλησε ποτέ να αποκαλύψει λεπτομέρειες, ενώ τα πρωτοσέλιδα της εποχής ήταν γεμάτα από σκανδαλώδεις τίτλους.

Η τραγική κατάληξη ήρθε το 2017, όταν η Μπέμπα Μπλανς έφυγε από τη ζωή, έχοντας περάσει τα τελευταία της χρόνια σε απομόνωση και οικονομική δυσχέρεια. Η Γιώτα Γιάννα, στενή της φίλη, την επισκέφθηκε λίγο πριν το τέλος, παίζοντάς της στη φυσαρμόνικα το αγαπημένο της τραγούδι «Το καράβι», συγκινώντας βαθιά την αδύναμη πλέον Μπέμπα, η οποία σήκωσε τα χέρια της για να χειροκροτήσει, ενώ δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό της.

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση 2017: Γνωστοί Έλληνες που έφυγαν από τη ζωή και σκόρπισαν θλίψη

Απίστευτο ξέσπασμα γνωστού ηθοποιού: «Έφυγε η Μπέμπα Μπλανς και λοιπόν τι έγινε;»

Δύσκολες ώρες για την Μπέμπα Μπλανς – Δίνει «μάχη» για τη ζωή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved