Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτή τη γυμναστική κάνει μετά τη γέννα για να έχει τέλειους κοιλιακούς
Showbiz

Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτή τη γυμναστική κάνει μετά τη γέννα για να έχει τέλειους κοιλιακούς

Η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Φεβρουάριο του 2024 καρπό του έρωτά της από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχει πια ένα συγκεκριμένο καθημερινό πρόγραμμα και πια μπορεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο για εκείνη και να γυμνάζεται.

Η νέα μανούλα γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και έδειξε τις ασκήσεις που κάνει με βαράκι για να αποκτήσει ξανά τους τέλειους κοιλιακούς που είχε.

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε πει: «Όταν γέννησα η μικρή είχε αλλεργία στο γάλα της αγελάδας και δεν έτρωγα πολλά πράγματα. Οι πρώτοι μήνες ήταν πάρα πολύ δύσκολοι, αλλά με τον θηλασμό χάθηκαν. Δεν θηλάζω πια, δεν μπορούσα να θηλάσω άλλο. Είχα χάσει όλα τα κιλά και επειδή είχα κόψει μια γκάμα τροφίμων, το κόψαμε σε συνεννόηση με τον γιατρό έχω ακόμα στην κατάψυξη όμως».

Photo-by-Dimitra-Vamvakousi-on-September-11-2024.-May-be-an-image-of-1-person-ocean-and-beach..jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Τώρα έχουμε οικογένεια, υπάρχει το αίσθημα της ευθύνης και της ευγνωμοσύνης. Ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή. Θα σου πω κάτι αληθινό που νομίζω χαρακτηρίζει τον αληθινό άντρα. Ο Γιώργος αγαπάει τη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις. Μετά την εγκυμοσύνη ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος σωματικά, εμφανισιακά, ψυχολογικά. Θαυμάζω τη στάση που έχει ο Γιώργος μου και με κάνει να αγαπώ τον εαυτό μου περισσότερο. Σίγουρα υπάρχουν εντάσεις γιατί είναι μια δύσκολη περίοδο για το ζευγάρι, αλλά τις ξεπερνάμε».

Photo-shared-by-Dimitra-Vamvakousi-on-July-25-2024-tagging-@official_danos_ga.-May-be-an-image-of-2-people-jet-ski-speedboat-Lake-Powell-and-houseboat..jpg

Δείτε παρακάτω την Δήμητρα Βαμβακούση να γυμνάζεται προκειμένου να εμφανιστούν οι τέλειοι κοιλιακοί που είχε.

dimitra_bambakousi_gimnastiki.jpg

Διαβάστε επίσης:

Βαμβακούση: Φώτο με την κόρη της & τον Ντάνο - Οικογένεια είναι οι ρίζες που μας κρατούν ισχυρούς

Να τι σημαίνει ρομαντισμός για τη Δήμητρα Βαμβακούση: «Σουβλάκια πάνω στη βάρκα» με τον Ντάνο!

Βαμβακούση: Η αδημοσίευτη φώτο από τον γάμο με τον Ντάνο & η εξομολόγηση- «πόσο ευλογημένη νιώθω...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved