Τάσος Κωστής: Αν δεν ήσουν καλός και δεν ήξερες τα λόγια σου, σε έστελνε από κει που ήρθες
Showbiz

Τάσος Κωστής: Αν δεν ήσουν καλός και δεν ήξερες τα λόγια σου, σε έστελνε από κει που ήρθες

Για τις επαναλήψεις της σειράς Ρετιρέ που κάθε φορά σημειώνουν μεγάλη επιτυχία αλλά και για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Δαλιανίδη, μίλησε ο Τάσος Κωστής.

Κάθε καλοκαίρι σας βλέπουμε ξανά και ξανά μέσα από το «Ρετιρέ», εκείνη την εποχή είχατε καβαλήσει που λέμε το «καλάμι» εξαιτίας της τεράστιας επιτυχίας;

Είχα κάνει κι άλλη επιτυχία πριν το «Ρετιρέ». Το 1981 έπαιξα στη σειρά «Κόσμος και κοσμάκης» που πήγα για ένα επεισόδιο κι έμεινα σε όλη τη σειρά. Εκεί καβάλησα ένα μικρό «καλαμάκι» με την καλή έννοια. Από την μία μέρα στην άλλη με αναγνώριζαν όλοι στο δρόμο. Μετά ακολούθησε το «Ρετιρέ».

Τάσος Κωστής: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό - Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του

201712051251540.5384_KOSTIS_EYTHIMIADIS_04122017.jpg

Γιατί έχει μείνει το «Ρετιρέ» στις καρδιές των ανθρώπων;

Είχε αυτό το κάτι τις παραπάνω. Ξέρετε, όμως, δεν μου αρέσει να υπεραναλύω τα πράγματα, γιατί δουλειά μου είναι να συνθέτω και όχι να αναλύω. Μπορώ να σας πω όμως το εξής. Καθ' όλη τη διαδρομή μου, είτε συμμετείχα σε βιντεοταινία είτε σε ταινία του Γαβρά, έπαιζα με τον ίδιο τρόπο. Βέβαια, τότε κατηγορήθηκε «Το ρετιρέ» ήταν ένα πολύ λαϊκό προϊόν. Έχει σημασία ποιος το λέει. Υπάρχουν ορισμένοι που μιλούν για να μιλούν. Δεν τους λαμβάνω υπόψιν μου. Οι δημιουργοί δεν μιλάμε, παράγουμε έργο.

1726135153982-807149311-201901221325140.7410_LAKIS_LAZOPOYLOS_NIKOS_APERGIS_TASOS_KOSTIS_2112019.jpg

Τι έχετε να πείτε σε όλους εκείνους που λένε ότι ο Γιάννης Διαλιανίδης ήταν σκληρός στη δουλειά του;

Έλα σε παρακαλώ, είναι χαζομάρες αυτά τα πράγματα. Αν δεν ήσουν καλός και δεν ήξερες τα λόγια σου, σε έστελνε από κει που ήρθες. Αν δεν ήσουν συνεπής και σκληρός συνεργάτης, σ’ έδιωχνε. Τι πάει να πει σκληρός; Αν δεν τα έλεγες και δεν ήσουν καλός, τι ήθελες να σου κάνει, να σου χαϊδέψει το αυτί; Ήταν αυστηρός, αλλά και γλυκός και πατέρας μαζί. Ήθελε να είσαι διαβασμένος και στην ώρα σου. Τον περισσότερο χρόνο ασχολούταν με τις πρόβες των ηθοποιών και έφτιαχνε τη σκηνή. Όταν έχεις αρχηγό τον Δαλιανίδη που σε καλύπτει στα πάντα, περνάς πολύ ωραία. Πας εκεί και παλεύεις να κάνεις το καλύτερό σου. Δεν ήταν λοιπόν σκληρός, απλά ήταν επαγγελματίας και έδινε το 100% του εαυτού του για να βγει το αποτέλεσμα που βλέπατε μετά. Το ίδιο απαιτούσε και από τους συνεργάτες του. Την ώρα της δουλειάς δεν είχε εκπτώσεις και σαχλαμάρες. Τώρα τα νέα παιδιά μην ζοριστούν και ιδρώσουν… Γι’ αυτό δεν θα μείνει τίποτα απ’ όλα αυτά που γίνονται στην τηλεόραση.

Πηγή Λοιπόν

Τάσος Κωστής: «Πέρασα τη δική μου περιπέτεια με τον καρκίνο & τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο»

Τάσος Κωστής: «Το λέω και ανατριχιάζω, τα μάτια μου άρχισαν να βουρκώνουν»

O Τάσος Κωστής παραδέχεται: «Με τον Γιάννη Μπέζο, παρόλο που είμαστε ξαδέρφια, δεν μιλάμε και πολύ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved