Δήλωση που σοκάρει για Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη έκανε περίεργες ενέσεις με κύτταρα ζώων που τελικά...»
Showbiz

Δήλωση που σοκάρει για Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη έκανε περίεργες ενέσεις με κύτταρα ζώων που τελικά...»

Μία αποκάλυψη που σοκάρει έκανε πρόσφατα ο χορευτής Φώτης Μεταξόπουλος μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν. Ο ίδιος μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για την ηλικία της αλλά και για τον αστικό μύθο που υπήρχε γύρω από το όνομά της.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος έκανε αποκαλύψεις για την Αλίκη με την οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές: «Η Αλίκη δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της 70 ετών. Δεν ήθελε να γεράσει και έκανε περίεργες ενέσεις με κύτταρα ζώων που τελικά τις έκαναν κακό. Η Αλίκη ζούσε για τη ζωή».

metaxopoulos-vougiouklaki.jpg

NDPPHOTO

Ακόμη τόνισε πως δεν θέλησε να πάει να την δει στο νοσοκομείο γιατί ήθελε να μείνει με την εικόνα που είχε στο μυαλό του για εκείνη.

«Την Αλίκη Βουγιουκλάκη την είχαν έτοιμη, της είχαν ανοίξει τον λάκκο πιο μπροστά»

esoterikes-1-866ec644.jpg

Ο αστικός μύθος

Οι φήμες ήθελαν την εθνική μας σταρ να κάνει ενέσιμες θεραπείες στην Ελβετία από κύτταρα βοοειδών, που όμως βρίσκονταν σε πειραματικό στάδιο.

Οι εντυπωσιακή της εικόνα, χωρίς ρυτίδες και έντονα σημάδια γήρατος ήταν αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων όπως είχε παραδεχτεί η ίδια σε συνεντεύξεις της.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρόσεχε πολύ τη σιλουέτα της και ζούσε ακολουθώντας μια συνεχή διατροφή. Απέφευγε το κρέας, τα γλυκά, το αλκοόλ και γυμναζόταν τακτικά. Λάτρευε την λάμψη του δέρματος της και ήθελε να την διατηρήσει. Γι αυτό τον λόγο, περιποιούνταν συχνά την επιδερμίδα και τα λαμπερά κατάξανθα μαλλιά της με λάδι ελιάς. Έκανε κυριολεκτικά μπάνιο με λάδι ελιάς και το εφάρμοζε σαν μάσκα στα μαλλιά της.

Νόρα Βαλσάμη: «Με πήρε τηλέφωνο η Αλίκη & μου το είπε, με πέθανε και μένα»

Αλίκη: Τα σπαρακτικά σημειώματα στο μνήμα και ο άστεγος που κοιμάται πάνω στον τάφο της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved