Μαρία Ένεζλη: Έγινε μαμά! Η αποκάλυψη και η τηλεοπτική επιστροφή της
Showbiz

Μαρία Ένεζλη: Έγινε μαμά! Η αποκάλυψη και η τηλεοπτική επιστροφή της

Μαμά έγινε πριν από μερικούς μήνες η Μαρία Ένεζλη.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός είχε κρατήσει μακριά από τα φώτα την είδηση της εγκυμοσύνης της και δυο μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, το ανακοίνωσε στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

Δανάη Μπάρκα: Στον αέρα το πρώτο teaser της εκπομπής της – H αντικαταστάτρια της Καμπούρη

menezli_1705308052_3280684182751175884_144032702.jpg

Αρχές Ιουνίου η Μαρία Ένεζλη είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα και είχε αποκαλύψει πως:

«Είχα πάρα πολύ καιρό να δώσω συνέντευξη. Είμαι σε άλλη φάση της ζωής μου, γι’ αυτό και είχα πάρα πολύ καιρό να βγω κάπου τηλεοπτικά. Ήμουν έγκυος, έφερα στον κόσμο ένα υγιέαστατο αγοράκι πριν δυο μήνες. Είναι πολύ διαφορετική η ζωή στο σπίτι μετά τον ερχομό του παιδιού, έχει την κούρασή του, αλλά είναι τόσο μεγάλη η χαρά και αυτό που σου δίνει και το πόσο σε γεμίζει που δε σε νοιάζει τίποτα», είχε πει.

Αξίζει να αναφερθεί πως τη φετινή σεζόν η Μαρία Ένεζλη θα είναι στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα και την εκπομπή Πάμε Δανάη.

menezli_1593586295_2343494159834725969_144032702.jpg

«Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το καθημερινό ραντεβού του «Πάμε Δανάη!» με τους τηλεθεατές μεταφέρεται για τις 13:40 το μεσημέρι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς προτρέπει να «πάμε πιο πέρα» την καθημερινή μας συνήθεια και υπόσχεται να κρατήσει στις αποσκευές της τη ζωντάνια, την ενέργεια και το ξεχωριστό της μπρίο.
Παλιοί γνώριμοι της ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA, αλλά και νέοι συνεργάτες θα βρεθούν δίπλα στη Δανάη Μπάρκα, που ετοιμάζεται να μας καλωσορίσει για Πέμπτη σεζόν στο MEGA. Ο πάντοτε ενημερωμένος Άρης Καβατζίκης και ο πάντα έτοιμος για όλα Γιώργος Κρικοριάν, υποδέχονται στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» τη νεοαφιχθείσα Μαρία Ένεζλη και καθημερινά θα κρατούν στους τηλεθεατές την πιο fun και όμορφη συντροφιά.
Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος με το καυστικό του χιούμορ θα σχολιάζει τα lifestyle θέματα της εγχώριας showbiz. Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος σε ένα μαγειρικό show-έκπληξη», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Μαρία Ένεζλη: Τι κάνει σήμερα το κορίτσι του "Κους - Κους"; (photos)

Τέλος καθημερινή εκπομπή από το Epsilon- Τι λέει η ανακοίνωση του καναλιού

Ένεζλη: «Όταν βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος είμαι σίγουρη ότι θα θελήσω να δημιουργήσω οικογένεια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved