Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Λογοθέτης για τον πατέρα του: «Στην κηδεία του τον ανακάλυψα...»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Λογοθέτης για τον πατέρα του: «Στην κηδεία του τον ανακάλυψα...»

Τελευταίος καλεσμένος της εβδομάδας στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε την Παρασκευή 13/9 ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της πατρότητας και για το πώς η σχέση με το παιδί του τον έκανε να βλέπει τον κόσμο με άλλο μάτι.

«Αλλάζουν τα πάντα όταν γίνεσαι γονιός. Με ξάφνιασε το πώς εγώ περνάω σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με όλο το υπόλοιπο. Είχα σκεφτεί τι μπαμπάς ήθελα να είμαι, δεν ξέρω αν τα κατάφερα. Το παιδί μου ήθελα να έχει τα πατρικά βιώματα που δεν είχα εγώ», είπε.

Η Παραλία: Ο Διονύσης βγαίνει ραντεβού με τη Μαίρη & το Twitter «υποκλίνεται»: «Αυτό το σιπ θέλουμε»

LOG32.jpg

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ήταν η σχέση με τον πατέρα του πριν φύγει από τη ζωή: «Στα τελειώματα ήρθα κοντά με τον μπαμπά μου, τα τελευταία 10 χρόνια πριν τον χάσω είχαμε έρθει σε μία ωραία επαφή. Είχαμε βρει από πολύ νωρίτερα πράγματα. Είχαν ξεκαθαρίσει και από νωρίτερα πράγματα, γιατί και ο Ηλίας ήταν ευθύς… “Αυτό μπόρεσα, αυτό έκανα”. Εμένα μου πήρε χρόνο να… Και όταν έγινα γονιός έψαχνα και αυτό το κομμάτι. Είχα ανάγκη να το λύσω».

«Δεν πήγα, πήγε αυτός, πήγε η ζωή να το λύσουμε. Κι εκείνος μάλλον το είχε ανάγκη», είπε και συνέχισε: «Σε προσωπικά του αντικείμενα δεν έχω πρόσβαση. Στην κηδεία του τον ανακάλυψα, την αγάπη που πήρα από τον κόσμο που ήρθε. Άνθρωποι που δεν είχα ξαναμιλήσει ποτέ μαζί τους, πώς μου μίλησαν για αυτόν και πολλά πράγματα μετακινήθηκαν μέσα μου προς το καλύτερο».

Τσαπαρέλη: Το περίεργο 1ο ραντεβού με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Λογοθέτη: «Κοιμήθηκα στον καναπέ του»

To δύσκολο Πάσχα των επωνύμων - Ο Γολγοθάς και ο προσωπικός θρήνος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved