Ανθή Βούλγαρη: Η γνωριμία με τον σύζυγό της, το παραμυθένιο ραντεβού & το χειρουργείο στο κεφάλι

Instagram / anthivoulgari

Showbiz

Ανθή Βούλγαρη: Η γνωριμία με τον σύζυγό της, το παραμυθένιο ραντεβού & το χειρουργείο στο κεφάλι

Η Ανθή Βούλγαρη, μια από τις πιο αγαπητές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, τραβά την προσοχή όχι μόνο για τη δημοσιογραφική της καριέρα, αλλά και για τις προσωπικές της στιγμές που μοιράζεται στα social media.

Λάτρης της ιππασίας, εντυπωσίασε τους πάντες στον γάμο της, φτάνοντας στην εκκλησία με άλογο μαζί με τον σύζυγό της, τον μουσικό Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Κάγκελο» με την Ματίνα Παγώνη ο Χασαπόπουλος και η Βούλγαρη - «Sex λέγεται;»

voulgari-(2).jpg

Instagram / anthivoulgari

Η γνωριμία τους ήταν τυχαία αλλά... μαγική! Συναντήθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν ο Αργυρός τραγούδησε ζωντανά με την μπάντα του, και από την πρώτη στιγμή υπήρξε σπίθα.

voulgari-(3).jpg

Instagram / anthivoulgari

Ακολούθησαν μηνύματα στα social media και σύντομα το πρώτο τους ραντεβού, όπου η Ανθή Βούλγαρη παραδέχτηκε ότι καθυστέρησε επίτηδες 40 λεπτά για να έχει εύκολη διαφυγή αν δεν της άρεσε! Ωστόσο, τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενε, και από τον πρώτο μήνα συγκατοίκησαν.

Photo-by-Anthi-Voulgari-on-August-28-2024.-May-be-an-image-of-2-people-people-swimming-Santorini-and-pool..jpg

Instagram / anthivoulgari

Η σχέση τους δοκιμάστηκε το 2019, όταν η Ανθή Βούλγαρη διαγνώστηκε με σηραγγώδες αιμαγγείωμα, αλλά ο Κώστας Κωνσταντινίδης ήταν δίπλα της σε κάθε βήμα. Η περιπέτεια αυτή τους έδεσε ακόμη περισσότερο, και τον Σεπτέμβριο του 2020 παντρεύτηκαν στο ειδυλλιακό Πήλιο σε μια ρομαντική τελετή.

Photo-by-Anthi-Voulgari-on-September-05-2021..jpg

Instagram / anthivoulgari

«Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, ενώ είχε αναφέρει στα social media:

Photo-by-Anthi-Voulgari-on-September-29-2018..jpg

Instagram / anthivoulgari

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα την κρανιοτομής μου για να αφαιρέσω έναν μικρό όγκο.. 27.9.2017. Ημερομηνία χαραγμένη πλέον στο κεφάλι μου. Αυτή είναι η ιστορία μου μέχρι να μπορέσω να επανέλθω, όπως την κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της φίλης μου @lelekomou. Η οποία είχε δίκιο όταν μου είπε έλα να το φωτογραφίσουμε.. Πρέπει να θυμάσαι να μην ξεχνάς πως το ξεπέρασες.. Λοιπόν ναι έκλαψα, προσευχήθηκα, δεν ήθελα να βλέπω την τομή, μετά την αποδέχτηκα, την αγάπησα, και τελικά μπόρεσα να χαμογελάω ξανά...

Photo-by-Anthi-Voulgari-on-September-29-2018.-(1).jpg

Instagram / anthivoulgari

Ένα χρόνο τώρα ζω με αυτήν. Όταν αλλάζει ο καιρός με πονάει, όταν κουράζομαι το ίδιο αλλά μου υπενθυμίζει ότι είναι εκεί προφανώς για να μου θυμίζει τι δεν πρέπει να ξεχνάω. Να αγαπάω τις μικρές στιγμές της ζωής. Να μην αναλώνομαι στα εφήμερα και να σέβομαι πάνω από όλα την υγεία μου και τον εαυτό μου. Η υγεία, η οικογένεια και μερικοί καλοί φίλοι είναι ο θησαυρός μας. Στα απλά είναι τα πιο όμορφα.. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Κάθε στιγμή που αναπνέουμε είναι ευλογημένη..

Photo-by-Anthi-Voulgari-on-September-29-2018.-(2).jpg

Instagram / anthivoulgari

Δεν θυμάμαι πολλά από εκείνη την μέρα. Μόνο τη στιγμή που έμπαινα στο χειρουργείο και όσους ήταν εκεί και με περίμεναν με αγωνία να βγω από το χειρουργείο. Τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκα μετά.. Και τα μηνύματα όσων περνάτε ή περάσατε κάτι αντίστοιχο.

Photo-by-Anthi-Voulgari-on-September-29-2018.-(3).jpg

Instagram / anthivoulgari

Λοιπόν ένα χρόνο μετά λέω πως ήταν το μεγαλύτερο μάθημα μέχρι τώρα και ευχαριστώ τον Θεό που με άφησε να το ζήσω και που όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν στο πλάι μου και πιο πολύ όσους ήταν εκείνη την μέρα εκεί έξω από την πόρτα του χειρουργείου για οκτώ ώρες να αναμένουν νέα μου.. @lelekomou σε ευχαριστώ για τη φωτογράφιση.. Έχει ανεκτίμητη αξία για μένα.. Είσαι top! @kostaskonstantinidis σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου σε αυτό.. Ήταν πιο εύκολο μαζί σου...»

voulgari-(4).jpg

Instagram / anthivoulgari

Παρά το χαμηλό προφίλ που κρατά στην προσωπική της ζωή, η Ανθή Βούλγαρη δεν κρύβει πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της, με τον οποίο συνεχίζουν να ζουν όμορφες και γεμάτες αγάπη στιγμές.

Διαβάστε επίσης:

Η Ανθή Βούλγαρη στην κουζίνα: Η light τυρόπιτα που ξετρέλανε τους followers της!

Χασαπόπουλος σε Βούλγαρη: «Δεν λες τίποτα ρε φίλε; Να τα μαθαίνουμε από τα δελτία Τύπου;»

Η Ανθή Βούλγαρη πάει... Netflix!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved