Ο Άνθιμος μιλάει για την Ελληνοιταλίδα σύντροφό του: «Είναι ο πιο ξεχωριστός έρωτας που έζησα ποτέ»
Showbiz

Ο Άνθιμος μιλάει για την Ελληνοιταλίδα σύντροφό του: «Είναι ο πιο ξεχωριστός έρωτας που έζησα ποτέ»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης σε σπάνια συνέντευξή του μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως αυτόν τον καιρό βιώνει έναν ξεχωριστό έρωτα στη ζωή του... 

«Είμαστε μαζί έξι μήνες. Τη λένε Κατερίνα, είναι Ελληνοϊταλίδα. Γνωριστήκαμε στο μέρος όπου συχνάζω περισσότερο τον τελευταίο καιρό, στο αεροδρόμιο. Στο Ελ. Βενιζέλος, για την ακρίβεια» αποκάλυψε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τη νέα σύντροφό του και συνέχισε λέγοντας:

Ανανιάδης για Βουτσά: Είχε οικονομικά προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος, ήταν σε άσχημη κατάσταση

«Επαγγελματικά, δεν έχει καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά. Αλλά δεν θα σου πω τίποτα άλλο για αυτή τη σχέση».

Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι δεν μετανιώνει για καμία σχέση που έχει κάνει στο παρελθόν και τόνισε: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Εκτιμώ όλες τις στιγμές που είχα με τις πρώην συντρόφους μου. Δεν θα κρατήσω μόνο τις καλύτερες στιγμές, αλλά όλες, γιατί κάτι μου έχουν δώσει. Αυτό είναι η ζωή».

Όσο για το τι ρόλο παίζει στη ζωή του ο έρωτας, ο Άνθιμος Ανανιάδης αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι ξέρεις τι είναι έρωτας μέχρι να τον ζήσεις ξανά. Καθετί που έχω ζήσει ήταν διαφορετικό. Πάντως, μιλώντας για το παρόν, έχω σχέση και είμαι καλά. Ο έρωτάς μου τώρα είναι ο πιο ξεχωριστός που έζησα ποτέ. Και είναι αλήθεια».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή του που να ήταν ωραιοπαθής, ο ηθοποιός παραδέχτηκε: «Κοίταξε, για να κάνεις αυτή τη δουλειά σίγουρα υπάρχουν στιγμές που θα γίνεις νάρκισσος. Επειδή μεγαλώνοντας συνάντησα ανθρώπους που ήταν πολύ ωραιοπαθείς, τους έβλεπα μέσα στον επαγγελματικό χώρο του Κώστα, κατέληξα ότι υπάρχουν επίπεδα ωραιοπάθειας. Σίγουρα δεν ήθελα ποτέ να φτάσω στο πολύ ακραίο. Κρατάω σε απόσταση την ωραιοπάθεια».

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved