Εύα Νάνθενα: Η ηλικία, ο γάμος, η μητρότητα & τα βραβεία Όσκαρ με τη «Φόνισσα»!

Instagram / eva_nathena

Showbiz

Εύα Νάνθενα: Η ηλικία, ο γάμος, η μητρότητα & τα βραβεία Όσκαρ με τη «Φόνισσα»!

Έγινε η μεγάλη αποκάλυψη για την ελληνική συμμετοχή στα Όσκαρ και το όνομα που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα!

Η ταινία, που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη διαγωνιστική διαδικασία των Όσκαρ, αφήνοντας πίσω άλλες 5 υποψηφιότητες.

Βραβεία Όσκαρ: Η «Φόνισσα» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 97η απονομή

nathena.jpg

NDPPHOTO

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Ιάσονας Φωτήλας, ανακοίνωσε ότι η ταινία ήταν η απόλυτη επιλογή της επιτροπής, καθώς πληροί όλα τα κριτήρια για να διεκδικήσει μια θέση στην κορυφή!

Ποια είναι η Εύα Νάθενα;

Η Εύα Νάθενα είναι μια διακεκριμένη σκηνογράφος και ενδυματολόγος με σημαντική καριέρα τόσο στον ελληνικό όσο και στον διεθνή χώρο.

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις για το έργο της. Εκτός από τον κινηματογράφο, έχει συνεισφέρει στο θέατρο, δουλεύοντας σε σπουδαίες παραγωγές.

nathena-(2).jpg

NDPPHOTO

Η δουλειά της χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη προσέγγισή της στη σκηνογραφία και την ενδυματολογία, καθώς καταφέρνει να συνδυάσει την παραδοσιακή τέχνη με σύγχρονα στοιχεία, δημιουργώντας μοναδικές οπτικές εμπειρίες για το κοινό. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ικανότητά της να μετατρέπει τα σκηνικά και τα κοστούμια σε ζωντανά κομμάτια της αφήγησης, ενισχύοντας την ατμόσφαιρα και τον συμβολισμό κάθε παραγωγής.

Η προσωπική ζωή και ο γάμος της

Ο γάμος της Εύας Νάθενα και του Κώστα Λαμπρόπουλου ήταν μια εντυπωσιακή και κινηματογραφική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Επίδαυρο το 2011.

nathena-(3).jpg

NDPPHOTO

ndpphoto@gmail.com

Το ζευγάρι επέλεξε το ειδυλλιακό τοπίο για να παντρευτεί, με το σκηνικό να αποπνέει καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, όπως αρμόζει στην καριέρα και την αισθητική της Εύας Νάθενα.

Η τελετή είχε έντονο καλλιτεχνικό χαρακτήρα και θύμιζε σκηνή από ταινία, αφήνοντας τους καλεσμένους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η γνωστή ενδυματολόγος και σκηνογράφος Εύα Νάθενα και ο σύζυγός της, Κώστας Λαμπρόπουλος, υποδέχτηκαν το 2018 τα δίδυμα μωρά τους – ένα αγόρι και ένα κορίτσι – στις 13 Σεπτεμβρίου.

1726311855564-414608042-nathena.jpg

Instagram / eva_nathena

Το ζευγάρι, που διατηρεί χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η είδηση προκάλεσε μεγάλη χαρά και συγκίνηση στους φίλους και συνεργάτες τους, που έστειλαν τις ευχές τους στο ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Τοπαλίδου: Ο γάμος με τον Κουρή, ο ρόλος στους «Πανθέους» και η «Φόνισσα»

Ρίτσαρντ Γκιρ: Γιατί του είχε απαγορευτεί για 20 χρόνια η είσοδός του στα Όσκαρ;

Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Κονιόρδου: Επί 3 χρόνια δεν έζησα. Κάθε βράδυ έκανα τον σταυρό μου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved