«Την είδα στο σπίτι των γονιών μου»-Το σπάνιο καρέ που ανέβασε η Κορομηλά & το σχόλιο της Σκορδά
Showbiz

«Την είδα στο σπίτι των γονιών μου»-Το σπάνιο καρέ που ανέβασε η Κορομηλά & το σχόλιο της Σκορδά

Ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ από το παρελθόν θέλησε να μοιραστεί με το διαδικτυακό κοινό της η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια εντόπισε τη φωτογραφία στο πατρικό της σπίτι όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα έγραψε: «Την είδα να φιγουράρει στο σπίτι των γονιών μου...»

https://www.instagram.com/p/C_50Y3_NkNe/

Αμέσως τα σχόλια έπεσαν βροχή ενώ η Φαίη Σκορδά έσπευσε να αφήσει τρεις καρδούλες. Η παρουσιάστρια λατρεύει τη Ρούλα και η συμπάθεια είναι αμοιβαία καθώς αρκετές φορές μέχρι τώρα έχουμε δει την πρώτη να μιλάει σε εκπομπές της.

3332E.jpg

Σπάνια throwback φωτό της Ρούλας Κορομηλά με την οικογένειά της! Μοιάζει πολύ με την αδελφή της Λένα

Όσα είπε πρόσφατα για την περιπέτεια της υγείας της:

«Σαφώς και άλλαξε η κοσμοθεωρία μου. Καλά, δεν έγινα άλλος άνθρωπος. Απλά είδα τα πράγματα αλλιώς και είδα γιατί δεν πρέπει να στεναχωριέσαι για απλά πραγματάκια, να τα κάνεις αυτά βουνό και να λες «Χριστέ μου, τώρα πως θα το ανέβω; Πως θα το ξεπεράσω;». Να μη δίνεις σημασία σε καθημερινότητες που σου δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα, να μη λες κακίες για τον άλλον, να μην βγάζεις δηλητήριο αρνητικών συναισθημάτων. Να χαμογελάς και να βλέπεις τη ζωή χωρίς να την θεωρείς δεδομένη τη στιγμή. Θέλω να ζω τις στιγμές γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα στη ζωή τα θεωρώ ανατρεπτικά».

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη, ίσως και μη αναστρέψιμη περίοδος όπου είπα «εδώ τελειώνω, τέλος όλα». Δεν έβλεπα φως, ρε παιδί μου, από πουθενά τα πρώτα χρόνια. Υπήρχε αυτό το γιατί, που όλοι οι άνθρωποι όταν παθαίνουν κάτι λένε «γιατί σε μένα;» και είπα ότι «εδώ τελειώνω, τέλος». Κάποια στιγμή, που πέρασαν αρκετά χρόνια, γι’ αυτό ήμουν και απούσα από τα τηλεοπτικά δρώμενα για 5 - 6 χρόνια, ήμουν στο σπίτι μου, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν και ντρεπόμουν να τους δω. Ντρεπόμουν για το πως θα αισθανθούν αυτοί γιατί είδες πόσο αμήχανα ένιωσες εσύ και ο Ρέμος όταν δεν με γνωρίσατε μπροστά στην πόρτα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved