Παρασκευή Κερασιώτη: Από το GNTM στο Survivor!Η περηφάνια για την καταγωγή της & η δίψα για νέα αρχή

Instagram / paraskevi_kerasioti

Showbiz

Παρασκευή Κερασιώτη: Από το GNTM στο Survivor!Η περηφάνια για την καταγωγή της & η δίψα για νέα αρχή

Η Παρασκευή Κερασιώτη, που τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, επιστρέφει στις οθόνες μας, αυτή τη φορά ως παίκτρια του Survivor.

Με την πρεμιέρα του ριάλιτι να πλησιάζει (σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00), η Παρασκευή είναι έτοιμη να δοκιμάσει τις αντοχές της στον σκληρό κόσμο της επιβίωσης, με στόχο να ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή της.

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες που πηγαίνουν Άγιο Δομίνικο

kerasioti-(2).jpg

Instagram / paraskevi_kerasioti

Περήφανη για την καταγωγή της

Η Παρασκευή έχει μιλήσει ανοιχτά για την τσιγγάνικη καταγωγή της, παρά τα αρνητικά σχόλια και το μπούλινγκ που έχει δεχτεί. Σε ανάρτησή της, αποκάλυψε ένα περιστατικό που την επηρέασε βαθιά: «Ένας κύριος με ρώτησε από πού είμαι και όταν του απάντησα ότι είμαι Ελληνίδα Τσιγγάνα, με κοίταξε περίεργα και είπε ότι "οι δικοί σας δεν δουλεύουν"». Παρόλο που η ίδια ξέσπασε σε κλάματα όταν γύρισε σπίτι, δηλώνει περήφανη για την καταγωγή της και δεν επιτρέπει σε κανέναν να την κρίνει.

kerasioti-(3).jpg

Instagram / paraskevi_kerasioti

Δυσκολίες στον χώρο της μόδας

Δεν ήταν όμως μόνο το μπούλινγκ που συνάντησε στην καθημερινή της ζωή. Η Παρασκευή έχει αναφέρει πως ακόμα και στον χώρο της μόδας αντιμετώπισε άσχημες συμπεριφορές. Σε ένα fitting, ένας σχεδιαστής την έβρισε χωρίς λόγο: «Μου φώναζε με άσχημο τρόπο και μου έλεγε "φύγε"». Παρά τις δυσκολίες, η Παρασκευή παρέμεινε δυνατή, επιλέγοντας να μην ξανασυνεργαστεί με αυτόν τον άνθρωπο.

kerasioti-(4).jpg

Instagram / paraskevi_kerasioti

Η μάχη με το άγχος

Πριν την αναχώρησή της για το Survivor, η Παρασκευή μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα social media τις δυσκολίες που βιώνει με το άγχος.

Όπως αποκάλυψε, οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για εκείνη, καθώς η ψυχολογική της κατάσταση είχε επιδεινωθεί: «Δεν τρώω σχεδόν καθόλου, δεν έχω δύναμη, δεν θέλω να κάνω τίποτα, θέλω μόνο να κοιμάμαι». Παρά τη δύσκολη αυτή περίοδο, παραμένει αισιόδοξη και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα: «Μην αφήνετε το άγχος να σας κερδίσει. Οι όμορφες ψυχές στο τέλος τα καταφέρνουν».

kerasioti-(5).jpg

Instagram / paraskevi_kerasioti

Το Survivor ως νέα ευκαιρία

Για την Παρασκευή, το Survivor είναι κάτι παραπάνω από ένα ριάλιτι.

Το βλέπει ως την ευκαιρία για μια νέα αρχή, με στόχο να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στην ίδια και στη μητέρα της, την οποία θεωρεί το μεγαλύτερο στήριγμά της, ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα της.

kerasioti-(6).jpg

Instagram / paraskevi_kerasioti

Με δύναμη και αποφασιστικότητα, ετοιμάζεται να δείξει ότι είναι αληθινή Survivor!

Διαβάστε επίσης:

Άσχημα ψυχολογικά η Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν τρώω σχεδόν καθόλου! Θέλω να είμαι μόνη μου»

Παρασκευή Κερασιώτη: Οι κούκλες αδερφές της είναι έτοιμες για GNTM - Η εκπληκτική ομοιότητά τους

Παρασκευή Κερασιώτη: Χορεύει τσιγγάνικα και δηλώνει «Πόσο υπερήφανη είμαι για την καταγωγή μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved