Καρουσάκης: Η εμπλοκή του ονόματός του στο φονικό του Κοεμτζή & ο Γολγοθάς του μετά από ξυλοδαρμό
Showbiz

Καρουσάκης: Η εμπλοκή του ονόματός του στο φονικό του Κοεμτζή & ο Γολγοθάς του μετά από ξυλοδαρμό

Μόνο ήρεμη ή αδιάφορη δεν θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τη ζωή του Κώστα Καρουσάκη ο οποίος άφησε σήμερα (15/9) την τελευταία του πνοή. 

Και αυτό γιατί το όνομά του εκτός από τη σπουδαία καριέρα του στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού, είχε ακουστεί και για άλλους λόγους, όχι όμως και τόσο ευχάριστους.

Βαρύ πένθος για την Ελένη Καρουσάκη! Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Κώστας Καρουσάκης!

459675378_8382730521791188_4188118621128390942_n.jpg

Συγκεκριμένα, το όνομα του Κώστα Καρουσάκη είχε συνδεθεί με την υπόθεση του Νίκου Κοεμτζή, που είχε συνταράξει τη δεκαετία του '70 τα ελληνικά δικαστικά χρονικά. Και αυτό γιατί ήταν ο τραγουδιστής που βρισκόταν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Νεράιδα της Αθήνας στην Κυψέλη, όταν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 1973, ο Νίκος Κοεμτζής πήγε με την παρέα του και τον αδελφό του Δημοσθένη για να διασκεδάσουν. Ο αδερφός του έκανε παραγγελιά τις Βεργούλες του Μάρκου Βαμβακάρη και σηκώθηκε να χορέψει. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού δύο αστυνομικοί παρενόχλησαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιδεικτικά τον Δημοσθένη την ώρα που χόρευε και ο Νίκος Κοεμτζής σηκώθηκε και σκότωσε με τον σουγιά τρεις ανθρώπους (τους δύο αστυνομικούς, Πεγιά και Χριστοδουλάκη, και άλλο ένα άτομο από την παρέα τους), τραυματίζοντας άλλους επτά, σύμφωνα με το wikipedia.

Ο Γολγοθάς μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του το 2016

Ένα φραστικό επεισόδιο που είχε ο τραγουδιστής με άγνωστο άνδρα για έναν σκύλο σε κεντρικό δρόμο του Παλαιού Φαλήρου τον Σεπτέμβριο του 2016, τον οδήγησε με σοβαρά χτυπήματα στο νοσοκομείο και για αρκετό διάστημα τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Τότε είχε υποβληθεί σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση στο ισχίο και τού είχε τοποθετηθεί γύψος στο σπασμένο χέρι του όμως για αρκετό διάστημα μετά το περιστατικό τού ήταν αδύνατον να σταθεί στα πόδια του, δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί, ενώ δεν έβγαινε πλέον από το σπίτι του.

«Είναι ακόμα σοκαρισμένος από το γεγονός. Έζησε έναν εφιάλτη που δυστυχώς δεν λέει να τελειώσει. Ο Κώστας μου, ο γλυκός μου Κώστας, δεν μπορεί να περπατήσει. Ούτε ένα ποτήρι νερό δεν μπορεί να βάλει μόνος του» έλεγε τότε στην «Espresso» η σύζυγός του Γιούλη Καρουσάκη, που συγχρόνως απηύθυνε έκκληση σε όποιον είχε τον δράστη ο οποίος είχε εγκαταλείψει τον τραγουδιστή στη μέση του δρόμου.

«Αυτόπτες μάρτυρες, γείτονες και καταστηματάρχες, τους παρακαλώ πολύ να προσφέρουν οποιαδήποτε πληροφορία, έστω και ανώνυμα, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που βάσει των μαρτυριών είναι περίπου 40 χρόνων, με τον λευκό σκύλο, εναντίον του οποίου ο σύζυγός μου κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος» έλεγε τότε.

Ο Κώστας Καρουσάκης κατάφερε τελικά να σταθεί στα πόδια του όμως τα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν πρόσφατα τον οδήγησαν τελικά στο τέλος...

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved