Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

NDPPHOTO 

NDP photo agency
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας ζουν το τελευταίο διάστημα η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, είδαν την καθημερινότητά τους να αλλάζει.

Οι δυο ηθοποιοί, μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες της βάφτισης της 9 μηνών κορούλα τους και ενώ κρατούσαν το όνομα της επτασφράγιστο μυστικό, ήρθε με άλλο τρόπο η αποκάλυψη.

Η Δανάη Μιχαλάκη έδωσε το παρών στη βάφτιση του γιου του ηθοποιού Αλέξανδρου Καλπακίδη και εκεί ήταν και ο Κωστής Σαββιδάκης ο οποίος πρόδωσε το όνομα.

Γιώργος Παπαγεωργίου & Δανάη Μιχαλάκη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το αξέχαστο καλοκαίρι τους!

«Δανάη Μιχαλάκη όσο για την κούκλα Έλλη σου που δεν με πήρε με καλό μάτι, την τρόμαξαν τα μούσια, να την χαίρεσαι και εσύ και να την καμαρώνεις…» έγραψε ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι το όνομα που θα πάρει η κόρη των ηθοποιών είναι… Έλλη.

h.jpg

«Τα παιδιά έχουν ήδη βρει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη» είχε πει χαρακτηριστικά ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη, Γιώργος.

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτικός ο Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το μυστικό για να διατηρεί ζωντανό τον έρωτα με τη Μιχαλάκη

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Είμαι αγχωμένος για το πώς θα προστατεύσω την κόρη μου στην εποχή μας»

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη του στην παραλία – Η φώτο-ύμνος στο Καλοκαίρι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved