Καρύδης: «Τη Σμαράγδα την αγαπάω περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε ίσως, την αγαπάω πριν γεννηθεί»
Showbiz

Καρύδης: «Τη Σμαράγδα την αγαπάω περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε ίσως, την αγαπάω πριν γεννηθεί»

O Ντίνος Καρύδης εκτός από σπάνιος άνθρωπος ήταν και ένας σπουδαίος ηθοποιός. Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί την απώλεια του αλλά εκείνος κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στον χώρο του θεάματατος.

Ο Ντίνος Καρύδης άφησε το στίγμα του σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων, ενω οι ερμηνείες του τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και στην τηλεόραση του έδωσαν το εισιτήριο για την κορυφή.

Ντίνος Καρύδης: H τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του και την κόρη τους, Σμαράγδα

Η μεγάλη αδυναμία της ζωής του ήταν η κόρη του και κάθε φορά μιλούσε για εκείνη με τεράστιο θαυμασμό.

Εκείνος υπήρξε όχι μόνο ο πατέρας της, αλλά και ο μέντοράς της στον κόσμο της υποκριτικής, στηρίζοντας τη σε κάθε βήμα της καριέρας της.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε πει: «Τη Σμαράγδα την έχω αγαπήσει, προτού ακόμα γεννηθεί. Και ήξερα ότι θα γίνει αυτό το υπέροχο πλάσμα που μας στέκεται βράχος σε όλες μας τις καταστάσεις. Αν δεν ήταν η Σμαράγδα, πιθανόν να μην είχαμε ούτε τηλέφωνο. Και ο Θοδωρής είναι πολυσχιδής καλλιτέχνης. Κάνει τα πάντα και στο θέατρο και στη μουσική.

ntinos-karidis-1.jpg

«Ο,τι θέλει η Σμαράγδα μου να της το δώσει ο Θεός. Γιατί η Σμαράγδα, εκτός από καλή ηθοποιός, έχει μία υπέροχη καρδιά και βοηθάει δεξιά και αριστερά.

Είναι τυχεροί και τυχερές όσοι την έχουν φίλη. Όταν κάποιος έχει δίκιο, η Σμαράγδα θα χτυπήσει το χέρι πάνω στο τραπέζι και θα τον υποστηρίξει. Υπέροχο πλάσμα. Μοναδικό».

Καρύδης - Η τελευταία συνέντευξη & η «κραυγή»: «Αν δεν ήταν η κόρη μου δεν θα είχα ούτε τηλέφωνο»

Ντίνος Καρύδης: Η ανακοίνωση για την κηδεία του - Πότε και πού θα γίνει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved