Μαρία Κορινθίου: Οι πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Οι πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη

Happy Day: Η Μαρία Κορινθίου έκανε έξοδο το βράδυ της Κυριακής 15/9 και η κάμερα της εκπομπής του Alpha που έκανε πρεμιέρα σήμερα 16/9 έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον χωρισμό.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού της ηθοποιού με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη ενώ δεν ήταν και λίγοι οι οποίοι έκαναν λόγο για διαφημιστικό κόλπο καθώς οι δυο τους θα συνεργαστούν στο θέατρο.

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, στην έξοδό της αυτή, ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ για τον χωρισμό που κανείς από τους δύο δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει, όμως δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος καθώς όπως ανέφερε δεν είναι ακόμα η ώρα.

Αϊβάζης: Ανανεωμένος μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου- Η φώτο με κοιλιακούς φέτες στο μπάνιο

korinthiou.jpg

«Δεν είναι ώρα να συζητήσω για τον χωρισμό. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Μετά το διαζύγιο είμαι καλά. Είμαι πολύ καλά. Δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα. Ποιος έχει ανακοινώσει; Δεν θα τοποθετηθώ, θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα, δεν είναι η ώρα εδώ πέρα γιατί είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, είναι η ζωή μου, η οικογένειά μου. Θα τα πω όταν έρθει η ώρα, δεν θέλω ακόμα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αϊβάζης: Μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου μετακόμισε σε νέο σπίτι - Η πρώτη φώτο

Κορινθίου: Ξέσπασε με τα μηνύματα για τον χωρισμό της από τον Αϊβάζη ότι είναι διαφημιστικό κόλπο

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: H ανακοίνωση έναν ακριβώς μήνα μετά από τον χωρισμό τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved