6620852
Showbiz

Άριελ Κωνσταντινίδη-Κώστας Κιμούλης: Οι κοινές εμφανίσεις, οι καλοκαιρινές διακοπές & τα ενσταντανέ

Μια τρυφερή σχέση αλληλοεκτίμησης πολλών ετών μοιράζονται η ηθοποιός Αριελ Κωνσταντινίδη και ο σκηνοθέτης Κώστας Κιμούλης, με πολλές εξόδους, φωτογραφικά ενσταντανέ αλλά και κοινές καλοκαιρινές διακοπές.

Μια βελούδινη, τρυφερή φιλία μοιράζονται εδώ και χρόνια η ηθοποιός Αριελ Κωνσταντινίδη και ο σκηνοθέτης Κώστας Κιμούλης. Η σχέση τους έχει δοκιμαστεί στον χρόνο και πλέον τη γνωρίζουν και οι κοινοί φίλοι τους.

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δεν ήταν ο Τσιβιλίκας ο ηθοποιός που με παρενόχλησε»

Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, ο ένας εκφράζει στον άλλον τους προβληματισμούς αλλά και τη χαρά του και πάντα βρίσκουν τον τρόπο να μοιράζονται ποιοτικό χρόνο, όπως π.χ. παρακολουθώντας κάποια παράσταση την οποία σκηνοθετούν ή στην οποία πρωταγωνιστούν καλοί φίλοι τους. Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε στη Γλυφάδα, στο θεατρικό έργο «Black out», που έχει σκηνοθετήσει ο φίλος τους Δημήτρης Γιώτης, με πρωταγωνίστριες τις Γωγώ Ατζολετάκη, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου και Μαίρη Ανανιάδου.

Η πορεία και των δύο στον καλλιτεχνικό χώρο είναι γνωστή, όπως γνωστή είναι και η προσωπική τους ζωή. Το 2020, η Αριελ Κωνσταντινίδη και ο επιχειρηματίας Τάκης Μαργαρίτης τράβηξαν χωριστούς δρόμους έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας. Είχαν παντρευτεί το 2015 με πολιτικό γάμο και το 2017 υποδέχθηκαν τα δίδυμα αγοράκια τους, τον Δαναό και τον Φοίβο. Ο σκηνοθέτης Κώστας Κιμούλης έχει παντρευτεί μία φορά και έπειτα από 16 χρόνια έγγαμου βίου χώρισε. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Λυδία και τον Ορέστη.

6804056

Τόσο η Αριελ Κωνσταντινίδη όσο και ο Κ. Κιμούλης αδιαμφισβήτητα δίνουν προτεραιότητα στα παιδιά τους, ενώ στον ελεύθερο χρόνο τους φροντίζουν να περνούν όμορφα μαζί. Ο ένας είναι στήριγμα για τον άλλον και μοιράζονται πολλά πράγματα. Η εμπιστοσύνη τους είναι δοκιμασμένη και όλα ανάμεσά τους μοιάζουν να κυλούν πολύ αρμονικά.

Ο Κώστας Κιμούλης, εδώ και περίπου 30 χρόνια έχει το δικό του γραφείο παραγωγής κινηματογραφικών, τηλεοπτικών, διαφημιστικών και εταιρικών ταινιών με την επωνυμία Deja Vu Pictures. To 2000, άρχισε να σκηνοθετεί και στο θέατρο και είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Σκηνοθετών. Με σπουδές στην Αμερική, τον Σεπτέμβριο του 1990 επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε να σκηνοθετεί τις πρώτες τηλεοπτικές σειρές («Οι μεν και οι δεν», «Μπαμ, μπαμπάς και μπέμπα», «Θα σε δω στο πλοίο», «Ου μοιχεύσεις», «Η νταντά», «Ο άντρας των ονείρων μου» κ.ά.). Από την άλλη, η Αριελ Κωνσταντινίδη είναι στον χώρο της υποκριτικής από πολύ μικρή ηλικία, αφού είχε την τύχη να συναντηθεί και να συνεργαστεί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη. Στην καλλιτεχνική της πορεία συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές, θεατρικές αλλά και κινηματογραφικές επιτυχίες.

Πηγή: Realnews

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved