Γιάννης Αϊβάζης: Επιβεβαίωσε on camera τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου
Showbiz

Γιάννης Αϊβάζης: Επιβεβαίωσε on camera τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου

Happy Day: Ο Γιάννης Αϊβάζης πραγματοποίησε κοσμική έξοδο και έκανε δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών εκπομπών, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου.

Θυμίζουμε πως η πρώην σύζυγός του σε χθεσινές της δηλώσεις δεν ξεκαθάρισε τι ακριβώς έχει συμβεί και όπως είπε θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα.

Αϊβάζης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση χωρισμού από την Κορινθίου & οι σχέσεις τους σήμερα

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε μεταξύ άλλων: «Περίεργα πέρασα το καλοκαίρι αλλά ωραία. Γνωρίζετε την κατάσταση και καταλαβαίνετε ότι μετά από τόσα χρόνια είναι δύσκολα».

aivazis.jpg

«Η συνεργασία μου με τη Μαρία στο θέατρο είχε κλειστεί πολύ πριν την απόφασή μας. Δεν μου αρέσει να ακούω ανακρίβειες από κάποιους συναδέλφους σας περί διαφημιστικού κόλπου. Είναι πολύ ηλίθιο... Υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα μάθετε ποτέ, τα οικογενειακά του άλλου δεν μπορείς να τα κάνεις κλειδαρότρυπα. Θα έρθει η στιγμή που θα κάνουμε μια συνέντευξη και θα πούμε κάποια περισσότερα πράγματα. Χρειάζεστε τη δικιά μου επιβεβαίωση για το αν έχουμε χωρίσει; Ναι έχουμε χωρίσει με τη Μαρία, αυτό δεν αλλάζει όμως την οικογενειακή μας ζωή. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, προφανώς όμως και υπάρχει αγάπη», συνέχισε.

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Αϊβάζης: Ανανεωμένος μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου- Η φώτο με κοιλιακούς φέτες στο μπάνιο

Κορινθίου: Ξέσπασε με τα μηνύματα για τον χωρισμό της από τον Αϊβάζη ότι είναι διαφημιστικό κόλπο

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: H ανακοίνωση έναν ακριβώς μήνα μετά από τον χωρισμό τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved