Σοκάρει ο Άνθιμος Ανανιάδης: «Έσπασα τα πλευρά μου και έπαθα εγκαύματα μεγάλου βαθμού»
Showbiz

Σοκάρει ο Άνθιμος Ανανιάδης: «Έσπασα τα πλευρά μου και έπαθα εγκαύματα μεγάλου βαθμού»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες για την κινηματογραφική τριλογία The Greek Job.

Ο 39χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε τα ατυχήματα που είχε σε επικίνδυνες σκηνές που θέλησε να γυρίσει μόνος του.

1675170528497-434562007-ananiadis-n.jpg

Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία γυρίσματα που κάνατε στην Αθήνα δεν δέχτηκες να έχεις κασκαντέρ για τις επικίνδυνες σκηνές δράσης;

«Πράγματι, ήθελα να τις κάνω εγώ. Σε μια σκηνή που γυρίσαμε στη «Μεγάλη Βρεταννία», κατέβηκα δεμένος από τον 12ο μέχρι τον 10ο όροφο, πήδηξα, αλλά πέφτοντας έσπασα τα πλευρά μου. Μετά χρειάστηκε να κάνω αποθεραπεία για κανένα μήνα.

anthimos-ananiadis-1.jpg

Επίσης, σε μια άλλη σκηνή, είχαμε βάλει φωτιά σε ένα ολόκληρο βαγόνι. Όπως προσπάθησα να το περάσω, άρπαξε φωτιά το παλτό που φορούσα. Αν και λειτούργησαν αμέσως τα αντανακλαστικά μου, έπαθα εγκαύματα μεγάλου βαθμού. Έπρεπε να περάσουν 4-5 μήνες για να γίνει καλά το χέρι μου και να ξαναμπώ σε γυρίσματα.» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Και πρόσθεσε: «Είχα δύο κασκαντέρ, αλλά επειδή τα γυρίσματα κρατούσαν καιρό δεν μπορούσαν να είναι εκεί οι ίδιοι όλες τις φορές. Σε μια άλλη σκηνή, κατέβηκα με το αμάξι τα σκαλοπάτια του Συντάγματος ενώ είχαμε τέσσερις οδηγούς κασκαντέρ. Ήθελα να αισθάνομαι ότι θα γίνουν όλα καλά ή, και να μη γίνουν, να αναλάβω εγώ την ευθύνη. Και σίγουρα έβαλα στον εαυτό μου κάποια δύσκολα όρια.»!

Διαβάστε επίσης:

Σάντρα Βουτσά: Η ηχηρή απάντηση στον Ανανιάδη–«Ο πατέρας μου δεν καθόταν να κλαίει τη μοίρα του»

Ανανιάδης για Βουτσά: Είχε οικονομικά προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος, ήταν σε άσχημη κατάσταση

Άνθιμος Ανανιάδης: Στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα - Τον ανέλαβε ο Νίκος Μίχας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved