NDP photo agency
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Έχω αφήσει τη ζωή μου να κυλάει χωρίς πιέσεις»

Αν η Εβελίνα Παπούλια γυρνούσε πίσω το χρόνο δεν θα άλλαζε τίποτα αφού όπως εξομολογείται «έκανε σχεδόν πάντα αυτό που ήθελε».

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για το πώς βλέπει τον εαυτό της δέκα χρόνια μετά ενώ αναφέρεται και στην εποχή των «Δύο Ξένων».

Παπούλια: Μιλά για τη συνεργασία με τον πατέρα της κόρης της αλλά & και τις σχέσεις τους σήμερα


Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, τι θα άλλαζες;

Τι να αλλάξω, αφού σχεδόν πάντα έκανα αυτό που ήθελα! Συνήθως οι άνθρωποι θέλουν να αλλάξουν στη ζωή τους τα «πρέπει» τους όχι τα «θέλω» τους... Τίποτα δεν θα άλλαζα. Κοιτάζω τη ζωή μου πίσω και βλέπω πως είναι μια τέλεια χορογραφία. Ακόμη και οι πιο δύσκολες στιγμές αυτά που με πλήγωσαν ή με στενοχώρησαν, ήρθαν για να με κάνουν καλύτερη. Κάθε στιγμή ήταν και είναι πολύτιμη για εμένα. Το παιδί μου, οι άνθρωποι που ήρθαν ή που έφυγαν, οι δάσκαλοί μου, τα ταξίδια μου, οι σχέσεις μου, όλα είχαν τον σκοπό τους!


Πώς βλέπεις τον εαυτό σου δέκα χρόνια μετά;

Δεν ξέρω... Έχω αφήσει τη ζωή μου να κυλάει χωρίς πιέσεις και ακολουθώ τη ροή της ζωής. Είναι η στιγμή που επιλέγω να αφεθώ και να μην κάνω μελλοντικά σχέδια αλλά τα σχέδια να μου έρχονται και να τα υποδέχομαι με μια αγκαλιά.

Έβαλες νερό στο κρασί σου κάποιες φορές; Ήσουν πιο απόλυτη στο παρελθόν σε κάποια πράγματα;

Πάντα ήξερα τι κάνω και γιατί κάνω ό,τι κάνω. Απόλυτη ήμουν σε πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω πως δεν μπορείς να ακολουθήσεις τον δρόμο σου αν δεν είσαι απόλυτος στα «θέλω» σου, αν δεν είσαι πειθαρχημένος στους στόχους σου και ευέλικτος στις δυσκολίες.

Τέχνη και ζωή... Ποια αντιγράφει ποια;

Η ζωή είναι πολύ πιο μπροστά από την τέχνη. Αλλά όταν η τέχνη σε ξαφνιάσει, εκεί βλέπεις το μεγαλείο του Θεού.

Τι κρατάς από τους «Δύο ξένους»; Πώς έχεις καταχωρίσει τη δουλειά αυτή;

Ήταν ένα τεράστιο σχολείο για εμένα σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο σε καλλιτεχνικό αλλά και σε ανθρώπινο. Τότε ήταν δύσκολα. Τώρα θα πω ευχαριστώ που το έζησα!

Κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου;

Όλοι μας πιστεύω ότι κάνουμε, ακόμα και όταν δεν το καταλαβαίνουμε. Για μένα είναι απλά τα πράγματα... Λειτούργησε με τις θετικές όψεις του χαρακτήρα σου και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Αν λειτουργεί κάποιος με τις αρνητικές όψεις του χαρακτήρα του, θα έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Σου αρέσουν οι συναναστροφές ή προτιμάς να είσαι μόνη;

Περνώ περιόδους κοινωνικοποίησης, αλλά και περιόδους που βλέπω μόνο την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που είναι πολύ κοντινοί μου φίλοι. Δεν υπάρχει συνταγή. Πάντως δεν είμαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος που θα γνωρίσεις.

Πηγή Real

Αρχελάου 5 - Εβελίνα Παπούλια: Τους «Δύο ξένους» τούς βλέπω αν τύχει στις επαναλήψεις

Αρχελάου 5 - Εβελίνα Παπούλια: Απείχα γιατί δεν μου άρεσαν οι ρόλοι που μου πρότειναν

Εβελίνα Παπούλια: Έχω συμβουλέψει μία φορά την κόρη μου και ήταν το μεγαλύτερο λάθος!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved