Αρχελάου 5-Βάσω Καβαλιεράτου: Η ηλικία, οι σπουδές, ο ρόλος της Μαρούκας & ο γάμος με τον Δεληβοριά
Showbiz

Αρχελάου 5-Βάσω Καβαλιεράτου: Η ηλικία, οι σπουδές, ο ρόλος της Μαρούκας & ο γάμος με τον Δεληβοριά

Αρχελάου 5: Ο ρόλος της Μαρούκας, που με απόλυτη επιτυχία υποδύεται η Βάσω Καβαλιέρατου είναι ίσως ο πιο σύγχρονος cult ρόλος που έχουμε δει τελευταία.

Η Μαρούκα είναι λαϊκιά, φωνακλού, πετυχημένη δικηγόρος που σίγουρα θα ήθελες για φίλη σου και η Βάσω Καβαλιεράτου σίγουρα την έχει ήδη λατρέψει παρά το γεγονός ότι δεν έχουν κανένα κοινό χαρακτηριστικό.

Βάσω Καβαλιεράτου: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη της και το φόρεμα πόλης που ζηλέψαμε

marouka-arxelaou-(3).jpg

«Η Μαρούλα είναι μια γυναίκα πολύ κόντρα σε εμένα και ό, τι έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Είναι μια εξαιρετική δικηγόρος, πολύ ικανή και πετυχημένη, αλλά την ίδια στιγμή είναι πολύ εξωστρεφής. Όπως θα παρατηρήσατε είναι φωνακλού και έντονη ως προσωπικότητα, αθυρόστομη. Πολύ διαφορετική από εμένα στο στυλ. Μακρύ νύχι, μαλλί ξασμένο, παίζει χαρτιά, πίνει και φοράει ρόλεϊ. Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου μίλησαν για τη Μαρούκα ενώ μου άρεσε εξαρχής, τους ρώτησα ξανά αν όντως θέλουν εγώ να την υποδυθώ. Είναι κόντρα όλο αυτό σε μένα, αλλά την ίδια στιγμή είναι οι ρόλοι που επιζητάω. Η Μαρούκα λοιπόν βοήθησε την Κέλλυ να πάρει την πολυκατοικία και θα γίνει κομμάτι της καθημερινότητας της Αρχελάου», έχει πει.

Η ηλικία και οι σπουδές

vassokavalieratou_1662980089_2925611493454670617_11133695829.jpg

Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Φοίτησε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας, Γιώργος Κιμούλης» και στο Professional School of Physical Theatre στο Λονδίνο.

«Στη δική μας δουλειά πάντα διεκδικούμε γιατί κάθε έξι μήνες, ουσιαστικά, ψάχνεις για δουλειά. Το καλό είναι ότι από ένα σημείο και μετά κάποιοι άνθρωποι σε γνωρίζουν και σε υπολογίζουν. Μπορώ να σου πω ότι δεν έχω βρεθεί σε σημείο να παίρνω τηλέφωνο και να λέω: «Παιδιά, πάρτε με, χρειάζομαι δουλειά». Όταν, όμως, έμεινα για καιρό εκτός, λόγω παιδιού, ζορίστηκα. Δεν διεκδίκησα, αλλά ήμουν σε ετοιμότητα και έλεγα ότι έχω γυρίσει και να με υπολογίζουν», έχει πει.

Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας με τον Φοίβο Δεληβοριά

vassokavalieratou_1595546484_2359937419721418526_11133695829.jpg

Η Βάσω Καβαλιεράτου είναι παντρεμένη με τον Φοίβο Δεληβοριά κι έχουν μια κόρη.

«Ήρθε στο καμαρίνι και είχε το θράσος να πει ο Φοίβος σε μένα ότι είναι θαυμαστής μου. Ήξερα ότι θα έρθει, μας το είχε ο ντράμερ του. Εγώ τον αγαπούσα, λέω μέσα μου: “εγώ σήμερα παίζω για τον Φοίβο, η παράσταση είναι αφιερωμένη για τον Φοίβο”. Έρχεται στο καμαρίνι και μου λέει: “γεια σου, είμαι ο Φοίβος και από σήμερα δηλώνω φαν σου”. Του λέω: “ένα λεπτό, εγώ είμαι φαν σου”. Και έτσι γνωριστήκαμε. Είναι εντυπωσιακό το ότι ενώ ζεις με έναν άνθρωπο και απομυθοποιούνται πολλά πράγματα, κάποια να σε ενοχλούν, η καθημερινότητα και η τριβή αλλάζουν τα δεδομένα… κάθε φορά που τον βλέπω πάνω στη σκηνή είναι σαν να τον βλέπω πρώτη φορά. Ξεχνάω τη σχέση μας και λέω: “τι ταλαντούχος είναι”. Θυμάμαι γιατί πρωτοαγάπησα αυτόν τον άνθρωπο. Έτσι τον γνώρισα εγώ, από τα τραγούδια του»

Καβαλιεράτου: Ο απίστευτος τρόπος γνωριμίας με τον Δεληβοριά: «Ήρθε στο καμαρίνι και είχε θράσος»

Φοίβος Δεληβοριάς: Έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Τα φιλιά και οι αγκαλιές στην ηθοποιό σύζυγό του

Βάσω Καβαλιεράτου: «Ζούμε την εποχή της εικόνας και με τρομάζει που ποντάρουμε τόσα σε αυτή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved